نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorسلامتی, نادرfa_IR
dc.contributor.authorدهقانی سانیج, حسینfa_IR
dc.contributor.authorبیات, پرویزfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:58:19Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:58:19Z
dc.date.available1399-07-09T03:58:19Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:58:19Z
dc.date.issued2019-06-22en_US
dc.date.issued1398-04-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-11en_US
dc.date.submitted1396-04-20fa_IR
dc.identifier.citationسلامتی, نادر, دهقانی سانیج, حسین, بیات, پرویز. (1398). اثر سامانه قطره ای سطحی و زیر سطحی بر خصوصیات کمی و کیفی خرما رقم کبکاب. علوم و مهندسی آبیاری, 42(2), 153-165. doi: 10.22055/jise.2017.22692.1618fa_IR
dc.identifier.issn2588-5952
dc.identifier.issn2588-5960
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22055/jise.2017.22692.1618
dc.identifier.urihttp://jise.scu.ac.ir/article_14340.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/251804
dc.description.abstract<strong>افزایش تولید محصول به ازای واحد حجم آب مصرفی نیازمند برنامه­ریزی دقیق تر برای انتخاب روش مناسب آبیاری جهت استفاده بهینه از منابع آب موجود در بخش کشاورزی است. بدین منظور این آزمایش طی سه سال زراعی (1395-1392) در ایستگاه تحقیقات کشاورزی بهبهان بر روی رقم کبکاب اجرا گردید</strong><strong>.</strong><strong> تیمارهای آزمایش شامل مقدار آب مصرفی در روش آبیاری قطره­ای زیرسطحی در سه ســطح بر اساس 75، 100 و 125 درصد نیازآبی و در روش قطره­ای سطحی بر اساس 100 درصد نیاز آبی بودند</strong><strong>.</strong><strong> آزمایشات بر اساس طرح بلوک کامل تصادفی و در سه تکرار اجرا شد.  نتایج حاصل از اجرای طرح نشان داد </strong><strong>تیمار برتر سطوح مختلف آبیاری، از نظر عملکرد، تیمار قطره­ای سطحی و 100 درصد نیاز آبی بود که با تولید 6/8412 کیلوگرم در هکتار با تیمارهای 75، 100 و 125 درصد نیاز آبی در آبیاری زیرسطحی اختلاف معنی داری داشت. به دلیل مصرف کمتر آب در تیمار 75 درصد نیاز آبی نسبت به آبیاری قطره­ای سطحی می­توان این تیمار آبیاری و از نظر عملکرد و کارایی مصرف آب بیش</strong><strong>­</strong><strong>تر می</strong><strong>­</strong><strong>توان تیمار قطره­ای سطحی را برای شهرستان بهبهان توصیه و پیشنهاد نمود.</strong><strong>در صفت رطوبت میوه، تیمار قطره­ای سطحی با 3/14 درصد رطوبت عنوان برتر و جایگاه نخست را از آن خود کرد و تیمارهای 125، 100 و 75 درصد نیازآبی به­ترتیب با 8/11، 8/11 و 7/10 درصد رطوبت میوه به­طور مشترک جایگاه یکسانی را به خود اختصاص دادند. </strong>fa_IR
dc.format.extent663
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه شهید چمران اهوازfa_IR
dc.publisherShahid Chamran University of Ahvazen_US
dc.relation.ispartofعلوم و مهندسی آبیاریfa_IR
dc.relation.ispartofIrrigation Sciences and Engineeringen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22055/jise.2017.22692.1618
dc.subjectنیاز آبیfa_IR
dc.subjectسطوح مختلف آبfa_IR
dc.subjectکارایی مصرف آبfa_IR
dc.subjectمهندسی کشاورزی -مهندسی علوم آبfa_IR
dc.titleاثر سامانه قطره ای سطحی و زیر سطحی بر خصوصیات کمی و کیفی خرما رقم کبکابfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش، بخش تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اهواز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار پژوهش، موسسه تحقیقات فنی و مهندسی کشاورزی، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، کرج، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار پژوهش، بخش تحقیقات اقتصادی، اجتماعی و ترویج کشاورزی، مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی بوشهر، سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، بوشهر، ایرانfa_IR
dc.citation.volume42
dc.citation.issue2
dc.citation.spage153
dc.citation.epage165


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد