نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorخسروی نیا, حشمت الهfa_IR
dc.contributor.authorشهسواری, رضاfa_IR
dc.contributor.authorقاسمی, صدیقهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:43:41Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:43:41Z
dc.date.available1399-07-09T03:43:41Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:43:41Z
dc.date.issued2013-02-19en_US
dc.date.issued1391-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-03-28en_US
dc.date.submitted1395-01-09fa_IR
dc.identifier.citationخسروی نیا, حشمت اله, شهسواری, رضا, قاسمی, صدیقه. (1391). تأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتی. تحقیقات دام و طیور, 1(4), 47-58. doi: 10.22077/jlr.2013.197fa_IR
dc.identifier.issn2322-1747
dc.identifier.issn2645-4750
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22077/jlr.2013.197
dc.identifier.urihttp://jlr.birjand.ac.ir/article_197.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/246761
dc.description.abstractاین آزمایش با هدف بررسی تأثیر افزودن مقادیر صفر، 200، 300، 400 و 500 میلی‌لیتر اسانس مرزه خوزستانی و 500 میلی‌لیتر توئین-80 در هر لیتر از آب آشامیدنی بر ترکیب اسید‌های چرب و میزان کلسترول گوشت سینه و ران مرغ گوشتی، با استفاده از 720 قطعه جوجه گوشتی یک روزه سویه کاب 500، اجرا شد. تأثیر هر یک از شش تیمار آزمایش در شش تکرار و در قالب طرح بلوک‌های کامل تصادفی از سن 1 تا 42 روزگی مطالعه شد. در 42 روزگی، 6 جوجه نر و 6 جوجه ماده از هر تیمار کشتار و نمونه‌های عضلات سینه و ران آن‌ها برای بررسی صفات مورد نظر آماده گردید. پروفیل اسیدهای چرب گوشت به طور معنی داری تحت تأثیر اندام (سینه یا ران) قرار گرفت، ولی افزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، در سطوح 200 تا 500 میلی‌گرم در لیتر تأثیر معنی داری بر میزان یا نسبت اسیدهای چرب در گوشت سینه و یا ران نداشت. میزان کلسترول گوشت ران به طور معنی داری بالاتر از گوشت سینه بود و هر دو تحت تأثیر افزودن اسانس مرزه به آب آشامیدنی مرغ کاهش یافت (10/0< P). نتیجه‌گیری شد که افزودن مستمر سطوح 200 تا 500 میلی‌گرم در لیتر اسانس مرزه خوزستانی در آب آشامیدنی تأثیری بر تغییر میزان یا نسبت اسیدهای چرب در گوشت سینه و یا ران مرغ گوشتی نداشت، ولی باعث کاهش کلسترول گوشت به خصوص در ران شد.fa_IR
dc.format.extent315
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه بیرجندfa_IR
dc.publisherUniversity of Birjanden_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دام و طیورfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Livestock Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22077/jlr.2013.197
dc.subjectمرزه خوزستانیfa_IR
dc.subjectگوشت مرغfa_IR
dc.subjectاسید‌‌های چربfa_IR
dc.subjectکلسترولfa_IR
dc.titleتأثیرافزودن اسانس مرزه خوزستانی به آب آشامیدنی، بر ترکیب شیمیایی، پروفیل اسید‌های چرب و میزان کلسترول عضلات سینه و ران در جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume1
dc.citation.issue4
dc.citation.spage47
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد