مرور دوره 3, شماره 4 بر اساس موضوع "آنزیم ناتوزیم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
اثر کاه کنجد عملآوری شده با بخار با فشار پایین، اسید سولفوریک و آنزیم ناتوزیم بر هضمپذیری و فراسنجههای تولید گاز در شرایط آزمایشگاه
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2015-02-20)این آزمایش به منظور بررسی اثر بخار آب تحت فشار پایین، اسید سولفوریک و مخلوط آنزیمی ناتوزیم بر قابلیت هضم و فرآسنجههای تولید گاز کاه کنجد در شرایط آزمایشگاه انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی شامل عملآوری کاه کنجد با دو سطح صفر ...



