دوره 3, شماره 3
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفاله انواع مرکبات
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2014-11-22)مطالعهای به منظور تعیین ارزش غذایی و مقایسه روشهای متفاوت خشک کردن بر ترکیب شیمیایی، مؤلفههای تولید گاز و قابلیت هضم تفالهمرکبات شمال و جنوب (پرتقال، نارنگی، لیمو شیرین و لیمو ترش) و تفاله خشک تجاری انجام شد. نمونههای ...
-
مقاله کوتاه علمی: معرفی یک سامانه جدید برای سنجش حجم دنبه در گوسفند
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2014-11-22)اگرچه دنبه گوسفندان دنبهدار در گذشته دارای مزایایی نظیر تأمین انرژی برای کار، سرخ کردن مواد برای افزایش ماندگاری و یک منبع ارزشمند ذخیره انرژی برای خشکسالی و مهاجرت عشایر بوده است؛ ولی در حال حاضر به دلیل ماشینی شدن زندگی، ...
-
بررسی ارتباط الگوی تغییرات شمار سلولهای بدنی شیر با برخی از عوامل محیطی در گاوهای شیری هلشتاین ایران
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2014-11-22)هدف تحقیق حاضر بررسی الگو تغییرات و اثر برخی از عوامل محیطی بر شمار سلولهای بدنی در گاوهای شیری هلشتاین ایران بود. این پژوهش در یک مقایس وسیع و با استفاده از مجموع دادههای جمع آوری شده در سطح کل گاوداری تحت پوشش مرکز ...
-
آنالیز ژنتیکی صفات رشد و نسبت کلیبر در گوسفند نژاد مغانی
(دانشگاه بیرجندUniversity of Birjand, 2014-11-22)در این پژوهش از رکوردهای مربوط به صفات رشد گوسفندان نژاد مغانی که طی سالهای 1374 تا 1389 در ایستگاه اصلاح نژاد گوسفند مغانی جعفرآباد استان اردبیل جمع آوری شده بود، برای تجزیه و تحلیل ژنتیکی صفات رشد استفاده شد. پارامترهای ...



