مرور دوره 12, شماره 2 بر اساس موضوع "رشد"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
تأثیر ال- کارنیتین بر میزان رشد،بقاء، تولید مثل و ترکیب اسیدهای چرب parthenogenetic Artemia در شرایط آزمایشگاهی
(انجمن علوم و فنون دریاییKhorramshahr University of Marine Science and Technology, 2013-08-23)ارزش غذایی و برخی ویژگیهای خاص آرتمیا موجب شده است که این موجود به عنوان یک غذای زنده و یک مدل بیولوژیک در آبزیپروری و تحقیقات مورد توجه قرار گیرد. ال- کارنیتین به عنوان یک مکمل غذایی باعث تحریک اکسیداسیون اسیدهای چرب، ...



