نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorکریمیان, فرزانهfa_IR
dc.contributor.authorقربانی, محمدحسنfa_IR
dc.contributor.authorمیردامادیان, سید حسینfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:11:33Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:11:33Z
dc.date.available1399-07-09T03:11:33Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:11:33Z
dc.date.issued2019-11-22en_US
dc.date.issued1398-09-01fa_IR
dc.date.submitted2019-08-15en_US
dc.date.submitted1398-05-24fa_IR
dc.identifier.citationکریمیان, فرزانه, قربانی, محمدحسن, میردامادیان, سید حسین. (1398). شناسایی مولکولی و بهینه سازی شرایط تولید آنزیم لیپاز باسیلوس تورنجینسیس L26. فصلنامه علمی پژوهشی دنیای میکروب ها, 12(340), 267-278.fa_IR
dc.identifier.issn2008-3068
dc.identifier.urihttp://jmw.jia.ac.ir/article_668136.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/235529
dc.description.abstract<em><strong>سابقه و هدف:</strong> </em>لیپازها مهم‌ترین آنزیم‌های هیدرولیتیک تولید شده توسط میکروارگانیسم‌های مختلف به ویژه باکتری‌ها هستند که در صنایع غذایی و دارویی کاربردهای گسترده ای دارند. هدف از این مطالعه، جداسازی و شناسایی باکتری‌های مولد لیپاز از منابع در دسترس به منظور استفاده در صنعت است. <br /><strong><em>مواد و روش‌ها: </em></strong>نمونه‌برداری و جداسازی باکتری‌های مولد آنزیم لیپاز از پساب و خاک تصفیه‌خانه حبیب‌آباد، پساب و لجن فیلتر شنی کارخانه روغن نباتی گلبهار، دنبه و کنجاله‌های کنجد صورت گرفت. به منظور سنجش میزان تولید و فعالیت آنزیم‌های لیپازی، از روماند به‌دست آمده از کشت باکتری در محیط کشت پایه لیپیدی استفاده گردید. سپس مقدار آنزیم موجود در روماند توسط سنجش کمی فعالیت آنزیمی با استفاده از تکنیک اسپکتروفتومتری و سوبسترای اختصاصی پارانیتروفنیل استات در دمای 28 درجه سلسیوس صورت گرفت. شناسایی باکتری  توسط آنالیزهای ماکروسکوپی، میکروسکوپی و مولکولی انجام شد. <br /><em><strong>یافته‌ها:</strong> </em>بر اساس نتایج غربال‌گری سویه‌های جداسازی شده و همچنین ارزیابی‌های آنزیمی، سویه 31 به‌عنوان سویه برتر انتخاب گردید. با استفاده از آنالیز مولکولی 16S rRNA این جدایه به‌عنوان باسیلوس تورنجینسیس L26 تعیین شد. بیشترین پایداری و فعالیت آنزیمی در این سویه در دمای 48 درجه سلسیوس، 8.5 pH و به ترتیب در حضور ‌کلرید سدیم ، کلرید کلسیم، کلرید پتاسیم ، کلرید منیزیم، سولفات روی و کلرید منگنز به دست آمد.<br /><em><strong>نتیجه گیری:</strong> </em>نتایج این پژوهش نشان داد آنزیم لیپاز باسیلوس تورنجینسیسL26  در شرایط قلیایی و در حضور کاتیون های مختلف پایداری متفاوتی دارند.fa_IR
dc.format.extent1083
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد جهرمfa_IR
dc.publisherIslamic Azad University, Jahrom Branchen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه علمی پژوهشی دنیای میکروب هاfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Microbial Worlden_US
dc.subjectآنزیم‌های هیدرولیتیکfa_IR
dc.subjectباسیلوس تورنجینسیسfa_IR
dc.subjectسنجش فعالیتfa_IR
dc.subjectلیپازfa_IR
dc.subjectمیکروب شناسی صنعتیfa_IR
dc.titleشناسایی مولکولی و بهینه سازی شرایط تولید آنزیم لیپاز باسیلوس تورنجینسیس L26fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد، دانشگاه آزاد اسلامی واحد فلاورجان، دانشکده علوم زیستی، گروه میکروبیولوژی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فلاورجان، دانشکده علوم زیستی، گروه بیوشیمی، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentمربی، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد فلاورجان، دانشکده علوم زیستی، گروه میکروبیولوژیfa_IR
dc.citation.volume12
dc.citation.issue340
dc.citation.spage267
dc.citation.epage278


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد