نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصفامنش, هانیهfa_IR
dc.contributor.authorکشاورز حداد, غلامرضاfa_IR
dc.contributor.authorپیرائی, خسروfa_IR
dc.contributor.authorزارع, هاشمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T03:02:50Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T03:02:50Z
dc.date.available1399-07-09T03:02:50Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T03:02:50Z
dc.date.issued2019-06-22en_US
dc.date.issued1398-04-01fa_IR
dc.date.submitted2018-09-04en_US
dc.date.submitted1397-06-13fa_IR
dc.identifier.citationصفامنش, هانیه, کشاورز حداد, غلامرضا, پیرائی, خسرو, زارع, هاشم. (1398). برآورد کشش‌های کیفی تقاضا برای انواع گوشت در سبد غذایی خانوارهای ایرانی. پژوهشنامه اقتصادی, 19(73), 47-74. doi: 10.22054/joer.2019.10763fa_IR
dc.identifier.issn1735-210X
dc.identifier.issn2476-6453
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22054/joer.2019.10763
dc.identifier.urihttp://joer.atu.ac.ir/article_10763.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/232498
dc.description.abstract<em>در مطالعات تقاضای مصرفی یک کالا می‌توان فرآیندهایی را ملاحظه کرد که انتخاب و توجه به کیفیت کالا از تصمیم‌گیری برای مصرف یا عدم مصرف آن پیروی می‌کند. چنانچه متغیر توضیحی که در هر دو مرحله از فرآیند تصمیم‌گیری مشترک است، تغییر کند، دو اثر را نشان می‌دهد؛ نخست، احتمال اینکه آیا کالا مصرف بشود و دوم در صورت مصرف‌ شدن به مساله کیفیت کالا توجه شود. اصطلاح کیفیت اشاره به هر عامل ذهنی دارد که مصرف</em><em>‌</em><em>کننده را ترغیب می‌کند تا با صرف کردن مقداری  پول برای آن کالا نسبت به جانشین</em><em>‌</em><em>هایش، آن را به دست آورد. هدف مطالعه حاضر بررسی میزان اثرگذاری عوامل جمعیت‌شناختی و اجتماعی-اقتصادی بر انتخاب کیفیت گوشت دام و گوشت به صورت همفزون</em><em>‌</em><em>شده (دام، طیور و آبزیان) و همچنین برآورد کشش کیفیت مرتبط با این عوامل برای داده</em><em>‌</em><em>های مقطعی بودجه خانوارهای شهری و روستایی ایران در سال 1393 است. رویکرد هکمن دومرحله‌ای (۱۹۷۹) به طورگسترده‌ای در تخمین این نوع مدل‌ها استفاده می‌شود. یافته‌های این تحقیق نشان می</em><em>‌</em><em>دهد، مهم‌ترین متغیر تعیین‌کننده میزان کیفیت تقاضا شده توسط خانوار، سطح درآمد و بعد از آن سطح سواد است. در این مطالعه کشش درآمدی کیفیت برای تمامی نمونه‌ها مثبت و از نظر آماری معنی</em><em>‌</em><em>دار به دست آمده است. پس از درآمد، متغیرهایی مانند جنسیت، سن و  تحصیلات سرپرست خانوار اثر معناداری بر کیفیت تقاضا دارند. </em>fa_IR
dc.format.extent666
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علامه طباطباییfa_IR
dc.publisherAllameh Tabataba'i Universityen_US
dc.relation.ispartofپژوهشنامه اقتصادیfa_IR
dc.relation.ispartofEconomics Researchen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22054/joer.2019.10763
dc.subjectتقاضاfa_IR
dc.subjectکشش‌های کیفیfa_IR
dc.subjectروش هکمن دومرحله‌ایfa_IR
dc.titleبرآورد کشش‌های کیفی تقاضا برای انواع گوشت در سبد غذایی خانوارهای ایرانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری، گروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار،گروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، دانشگاه صنعتی شریفfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیارگروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه اقتصاد، دانشکده اقتصاد و مدیریت، واحد شیراز، دانشگاه آزاد اسلامیfa_IR
dc.citation.volume19
dc.citation.issue73
dc.citation.spage47
dc.citation.epage74


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد