مرور دوره 38, جلد 81 بر اساس موضوع "رشد میکروبی"

  • اثر تابش‌دهی گاما بر ماندگاری و ویژگی‌های کیفی میوه‌ی زرشک تازه 

    اخوان, حمیدرضا؛ برنجی اردستانی, سمیرا؛ فاضل, محمد (پژوهشگاه علوم و فنون هسته‌ایNuclear Science and Technology Research Institute, 2017-11-22)
    تابش‌­دهی گاما به علت بازدارندگی رشد میکروبی در میوه­‌های تازه، می­‌تواند ایمنی و ماندگاری آن‌ها را افزایش دهد. در این پژوهش میوه­‌ی زرشک تازه تحت ­تأثیر تابش گاما در دزهای 0.5 تا  kGy2 قرار گرفت و برخی از ویژگی­‌های ...