مرور دوره 22, شماره 3 بر اساس موضوع "روغن دانه"

  • تاثیر دوره غرقابی و نوع تغذیه نیتروژنی بر صفات کمی و کیفی سویا (Glycine max (L.) Merr) 

    خادم پیر, محمد؛ گالشی, سراله؛ سلطانی, افشین؛ قادری فر, فرشید (دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگانGorgan University Of Agricultural Sciences and, 2015-11-22)
    چکیده مبسوطسابقه و هدفدانه‌های روغنی پس از غلات، دومین ذخایر غذایی جهان را تشکیل می‌دهند. تنش‌های محیطی همواره یکی از مهم‌ترین عوامل کاهش‌دهنده عملکرد و تولید گیاهان زراعی به شمار رفته و مقابله و یا کاهش اثر ...