نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمرتضوی تبریزی, سید جاویدfa_IR
dc.contributor.authorنجاتی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorنوتاش, شهابfa_IR
dc.contributor.authorمیرزایی, حمیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:36:52Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:36:52Z
dc.date.available1399-07-09T02:36:52Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:36:52Z
dc.date.issued2011-05-22en_US
dc.date.issued1390-03-01fa_IR
dc.date.submitted2010-11-20en_US
dc.date.submitted1389-08-29fa_IR
dc.identifier.citationمرتضوی تبریزی, سید جاوید, نجاتی, مسعود, نوتاش, شهاب, میرزایی, حمید. (1390). بررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواری. آسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکی, 5(117), 1103-1110.fa_IR
dc.identifier.issn2322-4746
dc.identifier.issn2476-6984
dc.identifier.urihttp://jvcp.iaut.ac.ir/article_518080.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/223411
dc.description.abstractبررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل­آلای رنگین­کمان(<em>Oncorhynchus mykiss</em>)  پرواری به منظور مطالعه تاثیر سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم بر روی فراسنجه­های افزایش طول کل و وزن بدن، مقدار غذای مصرفی، نرخ بقای ماهی و ضریب تبدیل غذایی ماهیان قزل­آلای رنگین­کمان پرواری بر پایه طرح کاملاً تصادفی با 2000 قطعه ماهی قزل­آلای رنگین کمان پرواری به وزن 5 ± 150 گرم، <br /> پایه­ریزی و اجرا شد. بدین منظور چهار جیره غذایی متفاوت از لحاظ سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم (شاهد، 5/0، 1 و 5/1 کیلوگرم مولتی آنزیم کمین + فیتاز در یک تن خوراک) برای ماهیان تنظیم و مورد استفاده قرار گرفت. تجزیه و تحلیل آماری در مورد میانگین افزایش طول کل و وزن بدن (رشد مطلق)، مقدار غذای مصرفی، نرخ بقای ماهی و ضریب تبدیل غذایی به صورت دوره­ای (هر 10 روز یکبار) به مدت 40 روز انجام شد. نتایج تجزیه واریانس در مورد صفت خوراک مصرفی نشان داد که اثر تیمار (جیره آزمایشی) بین سطوح مختلف مکمل مولتی آنزیم روی صفت خوراک معنی­دار نبود (05/0<em>p</em>>). در طی این بررسی مقدار ضریب تبدیل غذایی و میزان بقاء بر اساس آزمون آماری خی دو (Chi square)، در سطح 05/0=α، تفاوت بین گروه­های تحت مطالعه، معنی­دار نبود. بر اساس آزمون آماری آنالیز واریانس یک­طرفه (One way Analyse of Variance) در سطح 05/0=α تفاوت بین میانگین وزن ماهیان و نیز طول آنها در گروه­های تحت مطالعه در هیچکدام از مقاطع زمانی اندازه­گیری شده معنی­دار نبود. با توجه به تأثیر نوع و غلظت مولتی آنزیم مصرفی در پاسخ مثبت و منفی حیوان، لذا با در نظر گرفتن نتایج فوق، می­توان عنوان نمود که نوع و یا غلظت مولتی­آنزیم کمین مورد استفاده در ماهیان قزل­آلای رنگین کمان مناسب نمی­باشد.fa_IR
dc.format.extent3128
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.relation.ispartofآسیب‌شناسی درمانگاهی دامپزشکیfa_IR
dc.subjectمولتی آنزیمfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectبقاءfa_IR
dc.subjectقزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.titleبررسی تأثیر سطوح مختلف مولتی آنزیم بر عملکرد و میزان بقاء ماهیان قزل‌آلای رنگین‌کمان(Oncorhynchus mykiss) پرواریfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده دامپزشکی، گروه بهداشت و آبزیان، تبریز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده دامپزشکی، دانش‌آموخته دامپزشکی، تبریز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده دامپزشکی، گروه بهداشت و آبزیان، تبریز، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه آزاد اسلامی، واحد تبریز، دانشکده دامپزشکی، گروه بهداشت و آبزیان، تبریز، ایرانfa_IR
dc.citation.volume5
dc.citation.issue117
dc.citation.spage1103
dc.citation.epage1110


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد