| dc.contributor.author | استان فارس, جهاد سازندگی | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:38:17Z | fa_IR | 
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:38:17Z |  | 
| dc.date.available | 1399-07-08T16:38:17Z | fa_IR | 
| dc.date.available | 2020-09-29T16:38:17Z |  | 
| dc.date.issued | 1989-03-21 | en_US | 
| dc.date.issued | 1368-01-01 | fa_IR | 
| dc.date.submitted | 2017-07-18 | en_US | 
| dc.date.submitted | 1396-04-27 | fa_IR | 
| dc.identifier.citation | استان فارس, جهاد سازندگی. (1368). افزایش کیفیت غذایی کاه با استفاده از تفاله چغندر قند، ملاس و اوره به صورت پودر شده و استفاده از آن در تغذیه برهها. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 2(1), 5-11. | fa_IR | 
| dc.identifier.issn | 2423-5407 |  | 
| dc.identifier.issn | 2423-5415 |  | 
| dc.identifier.uri | https://vj.areeo.ac.ir/article_111932.html |  | 
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2233 |  | 
| dc.format.extent | 143 |  | 
| dc.format.mimetype | application/pdf |  | 
| dc.language | فارسی |  | 
| dc.language.iso | fa_IR |  | 
| dc.publisher | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | fa_IR | 
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US | 
| dc.relation.ispartof | تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک | fa_IR | 
| dc.relation.ispartof | Veterinary Researches & Biological Products | en_US | 
| dc.title | افزایش کیفیت غذایی کاه با استفاده از تفاله چغندر قند، ملاس و اوره به صورت پودر شده و استفاده از آن در تغذیه برهها | fa_IR | 
| dc.type | Text | en_US | 
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR | 
| dc.contributor.department | وزارت جهاد سازندگی | fa_IR | 
| dc.citation.volume | 2 |  | 
| dc.citation.issue | 1 |  | 
| dc.citation.spage | 5 |  | 
| dc.citation.epage | 11 |  |