نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاستان فارس, جهاد سازندگیfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:38:17Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:38:17Z
dc.date.available1399-07-08T16:38:17Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:38:17Z
dc.date.issued1989-03-21en_US
dc.date.issued1368-01-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-18en_US
dc.date.submitted1396-04-27fa_IR
dc.identifier.citationاستان فارس, جهاد سازندگی. (1368). افزایش کیفیت غذایی کاه با استفاده از تفاله چغندر قند، ملاس و اوره به صورت پودر شده و استفاده از آن در تغذیه بره‌ها. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 2(1), 5-11.fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_111932.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/2233
dc.format.extent143
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.titleافزایش کیفیت غذایی کاه با استفاده از تفاله چغندر قند، ملاس و اوره به صورت پودر شده و استفاده از آن در تغذیه بره‌هاfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.contributor.departmentوزارت جهاد سازندگیfa_IR
dc.citation.volume2
dc.citation.issue1
dc.citation.spage5
dc.citation.epage11


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد