نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorهمایونی تبریزی, مسعودfa_IR
dc.contributor.authorدارچینی مراغه, عطیهfa_IR
dc.contributor.authorکریمی, احسانfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T02:27:11Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T02:27:11Z
dc.date.available1399-07-09T02:27:11Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T02:27:11Z
dc.date.issued2019-03-21en_US
dc.date.issued1398-01-01fa_IR
dc.date.submitted2019-04-14en_US
dc.date.submitted1398-01-25fa_IR
dc.identifier.citationهمایونی تبریزی, مسعود, دارچینی مراغه, عطیه, کریمی, احسان. (1398). بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و سمیت سلولی نانوامولسیون روغن دانه آلبالو روی سلول سرطانی A549 و نرمال HUVEC. مجله علمی پزشکی جندی شاپور, 18(1), 71-79. doi: 10.22118/jsmj.2019.178853.1629fa_IR
dc.identifier.issn2252-052X
dc.identifier.issn2252-0619
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22118/jsmj.2019.178853.1629
dc.identifier.urihttp://jsmj.ajums.ac.ir/article_88878.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/220005
dc.description.abstractهدف از مطالعه حاضر تهیه فرمولاسیون نانوامولسیون روغن دانه آلبالو و بررسی اثرات آنتی اکسیدانی و سمیت سلولی روی سلول های نرمال و سرطانی است. <br /> نانوامولسیون با استفاده از پلی سوربات 80 و پلی سوربات 20 در آب به صورت امولسیون روغن در آب تهیه گردید. از پلی اتیلین گلایکول به عنوان کمک سورفکتانت استفاده گردید. اثرات آنتی اکسیدانی نانو امولسیون در غلظت های 31.25، 62.5، 125، 250، 500 و 1000 میکروگرم بر میلی لیتر با آزمون DPPH و ABTS مورد بررسی قرار گرفت و با گلوتاتیون به عنوان استاندارد مقایسه گردید. هم چنین اثرات سمیت سلولی نانوامولسیون روی سلول سرطانی ریه A549 و سلول نرمال اندوتلیال بند ناف جنینی HUVEC با آزمون MTT مورد بررسی قرار گرفت. <br /> نتایج بررسی آنتی اکسیدان نشان دهنده پتانسیل نانوامولسیون در حذف رادیکال های آزاد DPPH و ABTS است که به ترتیب مقادیر IC50 برابر با 412 و 502 میکرو گرم بر میلی لیتر می باشد. هم چنین نتایج تست سمیت بیانگر اثرات بیشتر نانوامولسیون در از بین بردن سلول های سرطانی (IC50 برابر با غلظت 52 میکروگرم بر میلی لیتر) نسبت به سلول های نرمال (IC50 برابر با غلظت 70 میکرو گرم بر میلی لیتر) است. <br /> در کل نتایج حاصل از این مطالعه نشان دهنده اثرات آنتی اکسیدانی و ضد سرطانی بالقوه نانوامولسیون روغن دانه آلبالو می باشد که می تواند برای پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری هایی که با تولید گونه های واکنش پذیر اکسیژن در ارتباط هستند به کار رود.fa_IR
dc.format.extent772
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهوازfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمی پزشکی جندی شاپورfa_IR
dc.relation.ispartofJundishapur Scientific Medical Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22118/jsmj.2019.178853.1629
dc.subjectنانوامولسیونfa_IR
dc.subjectروغن هستهfa_IR
dc.subjectدانه آلبالوfa_IR
dc.subjectآنتی اکسیدانfa_IR
dc.subjectسمیت سلولیfa_IR
dc.titleبررسی اثرات آنتی اکسیدانی و سمیت سلولی نانوامولسیون روغن دانه آلبالو روی سلول سرطانی A549 و نرمال HUVECfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentDepartment of Biology, Mashhad Branch, Islamic Azad University, Mashhad, Iranfa_IR
dc.contributor.departmentگروه زیست شناسی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه آزاد اسلامی، واحد مشهدfa_IR
dc.contributor.departmentگروه زیست شناسی، واحد مشهد، دانشگاه آزاد اسلامی، مشهد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume18
dc.citation.issue1
dc.citation.spage71
dc.citation.epage79
nlai.contributor.orcid0000-0002-5078-9973


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد