دوره 12, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
- 
جداسازی و شناسایی باکتریهای مصرف کننده اسیدلاکتیک از شکمبه گاو و اثر آنها در کنترل اسیدوز در شرایط آزمایشگاهی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)هدف مطالعه جداسازی و شناسایی باکتریهای مصرف کننده اسیدلاکتیک و بررسی پتانسیل آنها در کنترل اسیدوز شکمبه ای در شرایط آزمایشگاهی بود. مایع شکمبه از سه راس گاو هلشتاین جمع آوری گردید و جداسازی باکتری با استفاده از محیط کشت ...
 
- 
بررسی مولکولی فاکتورهای ویرولانس پاستورلا مولتوسیداهای جدا شده از گوسفند در ایران (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)پاستورلا مولتوسیدا یکی از باکتری های مهم پاتوژن در بسیاری از حیوانات و انسان می باشد. این باکتری عامل بیماری های مختلفی از جمله: پنومونی در نشخوارکنندگان، رینیت آتروفیک درخوک، وبای مرغان و سپتی سمی هموراژیک در گاو می باشد. ...
 
- 
مقایسه اثر موضعی اسانس دو گیاه نعناع فلفلی (Mentha piperita) و رزماری (Rosmarinus officinalis) بر زخم عفونی شده با کاندیدا آلبیکنس (Candida albicans)در موش صحرایی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)رشد عفونت های زخم ناشی از کاندیدا آلبیکنس در سال های اخیر و روند رو به توسعه مقاومت دارویی، سبب شد تا توجه محققان به استفاده از گیاهان دارویی به عنوان راه حل های جایگزین معطوف گردد. دو گیاه دارویی نعناع فلفلی و رزماری از ...
 
- 
اعتبارسنجی دستگاه رفرکتومتر دیجیتال بریکس برای اندازه گیری غلظت ایمونوگلوبولین جی (IgG) در آغوز گاو هلشتاین (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)در سالهای اخیر علاقه به استفاده از ابزارهای قابل حمل، سبک و دقیق از قبیل رفرکتومترها افزایش یافته است. در این مقاله سعی شده تا عملکرد و دقت دو نوع از این وسایل را در نقاط برش مختلف و با در نظر گرفتن متغییرهایی که در سطح ...
 
- 
بررسی مقاوت آنتی بیوتیکی گونه های باکتری مولد استرپتوکوکوزیس جدا شده از ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss) در استان کردستان (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)در طی چند سال اخیر استرپتوکوکوزیس یکی از معضلات مهم مزارع ماهیان سردآبی کشور بوده است که مسبب تلفات و ضررهای اقتصادی هنگفتی گشته است.در این پژوهش باتوجه به شیوع بیماری استرپتوکوکوزیس،نمونه برداری در فصول گرم سال از 150 ...
 
- 
بررسی اثرات ضد قارچی نعناع فلفلی< Mentha piperita > و زنیان <Carum capticum> بر قارچ آبزی ساپرولگنیا پارازیتیکا< Saprolegnia parasitica >در شرایط آزمایشگاهی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)ساپرولگنیوز یکی از مهمترین بیماریهای قارچی آبزیان است که خسارات شدیدی را در مراحل مختلف رشد آبزیان سبب می شود. این مطالعه با هدف تعیین حداقل غلظت ممانعت کننده ( MIC) عصاره های الکلی و آبی گیاه زنیان و نعناع فلفلی از رشد ...
 
- 
اثر دانهی گیاه خار مریم بر سیستم ایمنی همورال و شمار باکتریهای مفید و مضر دستگاه گوارش جوجه های گوشتی (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)این پژوهش برای بررسی اثر سطوح مختلف دانهی خارمریم بر میکروفلور روده و سامانهی ایمنی جوجههای گوشتی انجام شد. پژوهش کنونی در قالب طرح کاملاً تصادفی با 4 تیمار، 4 تکرار و 20 جوجه در هر تکرار انجام شد. جیرههای آزمایشی شامل: ...
 
- 
شناسایی حلزون لیمنه آ گدروزیانا Annandale and Prashad) (Lymnaea gedrosiana میزبان واسط شیستوزوما ترکستانیکم درمنطقه بروجرد (دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار, 2017-02-19)لیمنه آ گدروزیانا، یک حلزون مخروطی شکل آب شیرین و میزبان واسط ترماتود شیستوزوما ترکستانیکم و فاسیولا ژیگانتیکا است که نقش مهمی در حفظ بقای این انگل و اشاعه آلودگی انسان و نشخوارکنندگان اهلی و وحشی به این کرم دارد. به ...
 



