نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorشمسایی مهرجان, مهدیfa_IR
dc.contributor.authorلطفی*, منصورfa_IR
dc.contributor.authorآق, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorملک زاده ویایه, رضاfa_IR
dc.contributor.authorمحمدی زاده, مهساfa_IR
dc.contributor.authorجسور, محمدصدیقfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T01:29:02Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T01:29:02Z
dc.date.available1399-07-09T01:29:02Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T01:29:02Z
dc.date.issued2013-07-23en_US
dc.date.issued1392-05-01fa_IR
dc.identifier.citationشمسایی مهرجان, مهدی, لطفی*, منصور, آق, ناصر, ملک زاده ویایه, رضا, محمدی زاده, مهسا, جسور, محمدصدیق. (1392). بررسی اثر سطوح مختلف لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). تحقیقات منابع طبیعی تجدید شونده, 2(131390)fa_IR
dc.identifier.issn2008-9856
dc.identifier.urihttp://jrnr.srbiau.ac.ir/article_1530.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/200026
dc.format.extent812
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقاتfa_IR
dc.relation.ispartofتحقیقات منابع طبیعی تجدید شوندهfa_IR
dc.titleبررسی اثر سطوح مختلف لاکتوفرین در جیره غذایی بر شاخص های رشد ماهی قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.citation.volume2
dc.citation.issue131390


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد