نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorگودرزی, مجیدfa_IR
dc.contributor.authorنصرالهی, فریدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-09T00:42:01Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-30T00:42:01Z
dc.date.available1399-07-09T00:42:01Zfa_IR
dc.date.available2020-09-30T00:42:01Z
dc.date.issued2019-05-22en_US
dc.date.issued1398-03-01fa_IR
dc.date.submitted2019-01-22en_US
dc.date.submitted1397-11-02fa_IR
dc.identifier.citationگودرزی, مجید, نصرالهی, فرید. (1398). مقایسه اثر پودر دانه اسپند و کوکسیدیواستات سالینومایسین بر عملکرد و میزان OPG در جوجه های گوشتی. هیستو بیولوژی دامپزشکی, 7(1), 51-60.fa_IR
dc.identifier.issn4452-2322
dc.identifier.urihttp://jvh.iau-shoushtar.ac.ir/article_664636.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/183499
dc.description.abstractجهت ارزیابی اثرپودر دانه اسپند و مقایسه ی آن با کوکسیدیواستات بر عملکرد و شمارش اووسیت در هر گرم مدفوع (OPG) در جوجه های گوشتی آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با چهار تیمار و چهار تکرار برای هر تیمار انجام گرفت. تعداد192 قطعه جوجه یکروزه مخلوط سویه راس 308 مورد استفاده قرار گرفت.. جیره های آزمایشی شامل جیره پایه به عنوان شاهد، جیره حاوی 200 گرم در هر تن کوکسیدیواستات سالینومایسین(12%) و جیره های حاوی 2/0 و 4/0 درصد پودر دانه اسپند بودند. نتایج آزمایش تاثیر مثبت معنی دار (05/0≥ P) کوکسیدیواستات و دانه اسپند در سطح 2/0 درصد را روی صفات عملکردی نشان دادند. بیشترین افزایش وزن روزانه (00/51 گرم)، وزن بدن (00/2180 گرم)، و مصرف خوراک (78/95 گرم) مربوط به گروه حاوی کوکسیدیواستات بود. سطح 2/0 درصد اسپند در جیره نیز باعث افزایش وزن زنده و بهبود ضریب تبدیل گردید. کمترین ضریب تبدیل (82/1) مربوط به گروه 2/0 درصد اسپند بود. استفاده از دانه اسپند در سطح 4/0 درصد و کوکسیدیواستات سبب کاهش معنی دار(05/0≥ P) میزان OPG در 30 روزگی گردید. بطورکلی نتایج نشان داد که پودر دانه اسپند در سطح 2/0 درصد جیره دارای اثرات مثبت روی پارامتر های عملکردی است و سطح 4/0 درصد آن باعث کاهش میزان OPG میگردد، ولی بعلت تاثیر منفی بر عملکرد این سطح از مصرف نمیتواند برای این منظور توصیه گردد.fa_IR
dc.format.extent631
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد شوشترfa_IR
dc.relation.ispartofهیستو بیولوژی دامپزشکیfa_IR
dc.subjectاسپندfa_IR
dc.subjectکوکسیدیواستاتfa_IR
dc.subjectعملکردfa_IR
dc.subjectاووسیتfa_IR
dc.subjectجوجه های گوشتیfa_IR
dc.subjectبیماریهای طیورfa_IR
dc.titleمقایسه اثر پودر دانه اسپند و کوکسیدیواستات سالینومایسین بر عملکرد و میزان OPG در جوجه های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentگروه انگل شناسی، واحد بروجرد، دانشگاه آزاد اسلامی، بروجرد، ایرانfa_IR
dc.citation.volume7
dc.citation.issue1
dc.citation.spage51
dc.citation.epage60


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد