نمایش مختصر رکورد

dc.date.accessioned1399-07-08T16:37:05Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:37:05Z
dc.date.available1399-07-08T16:37:05Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:37:05Z
dc.date.issued2003-09-23en_US
dc.date.issued1382-07-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-08en_US
dc.date.submitted1396-04-17fa_IR
dc.identifier.citation(1382). مقایسه توالی اسیدهای آمینه در محل شکسته شدن پروتئین هماگلوتینین سه ویروس آنفلوانزای طیور (H9N2). تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 16(3), 95-103.fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_111828.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1782
dc.format.extent233
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.titleمقایسه توالی اسیدهای آمینه در محل شکسته شدن پروتئین هماگلوتینین سه ویروس آنفلوانزای طیور (H9N2)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله کاملfa_IR
dc.citation.volume16
dc.citation.issue3
dc.citation.spage95
dc.citation.epage103


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد