نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorقدرتی, افسونfa_IR
dc.contributor.authorفرهومند, پرویزfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:30:51Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:30:51Z
dc.date.available1399-07-08T23:30:51Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:30:51Z
dc.date.issued2013-12-22en_US
dc.date.issued1392-10-01fa_IR
dc.date.submitted2017-07-07en_US
dc.date.submitted1396-04-16fa_IR
dc.identifier.citationقدرتی, افسون, فرهومند, پرویز. (1392). ارزیابی اثرات سطوح مختلف پودر لیموترش(Citrus limom Burm.) و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک آویلامایسین بر لیپیدهای سرمی و چربی محوطه بطنی جوجه‌های گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(3), 47-58.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7671
dc.identifier.urihttp://nrp.kiau.ac.ir/article_531774.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156686
dc.format.extent342
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.relation.ispartofدانش و پژوهش علوم دامیfa_IR
dc.titleارزیابی اثرات سطوح مختلف پودر لیموترش(Citrus limom Burm.) و مقایسه آن با آنتی‌بیوتیک آویلامایسین بر لیپیدهای سرمی و چربی محوطه بطنی جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentباشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریزfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume92
dc.citation.issue3
dc.citation.spage47
dc.citation.epage58


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد