| dc.contributor.author | قدرتی, افسون | fa_IR |
| dc.contributor.author | فرهومند, پرویز | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:30:51Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:30:51Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:30:51Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:30:51Z | |
| dc.date.issued | 2013-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1392-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-07-07 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-16 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | قدرتی, افسون, فرهومند, پرویز. (1392). ارزیابی اثرات سطوح مختلف پودر لیموترش(Citrus limom Burm.) و مقایسه آن با آنتیبیوتیک آویلامایسین بر لیپیدهای سرمی و چربی محوطه بطنی جوجههای گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 92(3), 47-58. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7671 | |
| dc.identifier.uri | http://nrp.kiau.ac.ir/article_531774.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156686 | |
| dc.format.extent | 342 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش و پژوهش علوم دامی | fa_IR |
| dc.title | ارزیابی اثرات سطوح مختلف پودر لیموترش(Citrus limom Burm.) و مقایسه آن با آنتیبیوتیک آویلامایسین بر لیپیدهای سرمی و چربی محوطه بطنی جوجههای گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | باشگاه پژوهشگران جوان دانشگاه آزاد اسلامی واحد تبریز | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه ارومیه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 92 | |
| dc.citation.issue | 3 | |
| dc.citation.spage | 47 | |
| dc.citation.epage | 58 | |