| dc.contributor.author | صفامهر, علیرضا | fa_IR |
| dc.contributor.author | محمود نژاد, ویسه | fa_IR |
| dc.contributor.author | مهمان نواز, یوسف | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T23:30:45Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T23:30:45Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T23:30:45Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T23:30:45Z | |
| dc.date.issued | 2014-08-23 | en_US |
| dc.date.issued | 1393-06-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-06-02 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-03-12 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | صفامهر, علیرضا, محمود نژاد, ویسه, مهمان نواز, یوسف. (1393). اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 93(2), 53-68. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2228-7671 | |
| dc.identifier.uri | http://nrp.kiau.ac.ir/article_531111.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156654 | |
| dc.format.extent | 347 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | دانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | دانش و پژوهش علوم دامی | fa_IR |
| dc.title | اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | علمی پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی مراغه | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغه | fa_IR |
| dc.citation.volume | 93 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 53 | |
| dc.citation.epage | 68 | |