نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصفامهر, علیرضاfa_IR
dc.contributor.authorمحمود نژاد, ویسهfa_IR
dc.contributor.authorمهمان نواز, یوسفfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T23:30:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T23:30:45Z
dc.date.available1399-07-08T23:30:45Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T23:30:45Z
dc.date.issued2014-08-23en_US
dc.date.issued1393-06-01fa_IR
dc.date.submitted2017-06-02en_US
dc.date.submitted1396-03-12fa_IR
dc.identifier.citationصفامهر, علیرضا, محمود نژاد, ویسه, مهمان نواز, یوسف. (1393). اثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتی. دانش و پژوهش علوم دامی, 93(2), 53-68.fa_IR
dc.identifier.issn2228-7671
dc.identifier.urihttp://nrp.kiau.ac.ir/article_531111.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/156654
dc.format.extent347
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه آزاد اسلامی واحد کرجfa_IR
dc.relation.ispartofدانش و پژوهش علوم دامیfa_IR
dc.titleاثر سطوح مختلف پروتئین در جیره پیش آغازین بر عملکرد و صفات لاشه جوجه گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeعلمی پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم دامی دانشگاه آزاد اسلامی واحد مراغهfa_IR
dc.citation.volume93
dc.citation.issue2
dc.citation.spage53
dc.citation.epage68


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد