| dc.date.accessioned | 1399-07-08T16:36:26Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T16:36:26Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T16:36:26Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T16:36:26Z | |
| dc.date.issued | 2007-12-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1386-10-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2017-06-28 | en_US |
| dc.date.submitted | 1396-04-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | (1386). مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب. تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک, 20(4), 170-174. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2423-5407 | |
| dc.identifier.issn | 2423-5415 | |
| dc.identifier.uri | https://vj.areeo.ac.ir/article_111460.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1510 | |
| dc.format.extent | 439 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازی | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | تحقیقات دامپزشکی و فرآوردههای بیولوژیک | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Veterinary Researches & Biological Products | en_US |
| dc.title | مقایسه تأثیرسه نوع همبند در پایداری غذای میگو در آب | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله کامل | fa_IR |
| dc.citation.volume | 20 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 170 | |
| dc.citation.epage | 174 | |