دوره 40, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی تأثیر پایههای مالینگ و مالینگ مرتون و فاصله کاشت بر صفات کمی و کیفی سیب رقم رد دلیشیز در منطقه مشگین شهر
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)به منظور تعیین مناسبترین پایه رویشی پاکوتاه سیب رقم “رد دلیشیز" و نیز فاصله کاشت بهینه در شرایط آب و هوایی منطقه مشگینشهر، این تحقیق در قالب آزمایش اسپلیتپلات با طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در سه تکرار و در مدت دو سال ...
-
اثر دمای انبار و نوع بسته بندی بر ماندگاری میوه تمشک سیاه وحشی تابستانه
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)تمشک سیاه به علت فسادپذیری سریع و عمر کوتاه پس از برداشت، امکان نگهداری به مدت طولانی را ندارد. جهت ارزیابی شرایط بهینه نگهداری تمشک، سه سطح دمای نگهداری (صفر، 4 و 25 درجه سلسیوس) و دو نوع بستهبندی (ظروف تجدیدپذیر و پلاستیک ...
-
اثر باکتری های محرک رشد گیاه بر خصوصیات اکوفیزیولوژیک دو رقم گندم تحت شرایط دیم
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)به منظور ارزیابی تاثیر باکتریهای محرک رشد گیاه برخصوصیات اکوفیزیولوژیک دو رقم گندم تحت شرایط دیم آزمایشی به صورت فاکتوریل با سه تکرار در شهرستان گرمی مغان به اجرا درآمد. فاکتورهای آزمایش شامل دو رقم گندم (آتیلا و زاگرس) ...
-
تأثیر زوال بذر بر صفات فیزیولوژیک و بیوشیمیایی بذر کتان روغنی (Linum usitatssimum L.) رقم نورمن
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)زوال یک پدیده طبیعی است که در همه بذرها رخ میدهد و منجر به کاهش تدریجی توان زیستی بذر در طی انبارداری میگردد. سرعت زوال به وضعیت فیزیولوژیکی و ساختار ژنتیکی بذرها و شرایط انبارداری بستگی دارد. بهمنظور بررسی اثر ...
-
تأثیر اسانسهای رزماری (Rosmarinus officinalis) و درمنه (Artemisa persica) در کنترل پوسیدگی و خصوصیات کیفی میوه انبه در مدت انبار
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)بیماریهای پس از برداشت یکی از دلایل مهم ضایعات انباری میوه انبه میباشد. شیوع بیماریها میتواند کیفیت میوه را تحت تأثیر قرار دهد و عمر ماندگاری محصولات باغبانی را کاهش دهد. هدف این مطالعه بررسی ...
-
اثر نیترات نقره، تیمول، نانوذرات نقره سبز و کیتوزان بر عمر گلجایی گل شاخه بریدنی میخک رقم ’White Liberty‘
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)میخک یکی از مهمترین و پر مصرفترین گلهای شاخه بریدنی جهان میباشد. در این پژوهشاثر کیتوزان، نانوذرات نقره سبز و اسانس تیمول در سه سطح 25 ، 50 و 100 میلیگرم در لیتر در مقایسه با ...
-
تأثیر اتیلن و 1-متیلسیکلوپروپن بر عمر انبارمانی میوه انار رقم ’ملس یوسفخانی‘
(دانشگاه شهید چمران اهواز- دانشکده کشاورزیShahid Chamran University of Ahvaz, Iran, 2017-08-23)انار بهعنوان یک میوه نافرازگرا طبقهبندی شده است و بنابراین غیرحساس به اتیلن محسوب میگردد. منتهی در برخی از میوههای نافرازگزا اتیلن منجر به تسریع فرایند پیری میگردد. در این پژوهش بهمنظور مشخص نمودن حساسیت میوه ...



