نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorصادق زاده, سیدسعیدfa_IR
dc.contributor.authorدانشیار, محسنfa_IR
dc.contributor.authorفرهومند, پرویزfa_IR
dc.contributor.authorیزدیان, محمد رضاfa_IR
dc.contributor.authorهاشمی, سید محمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T17:05:16Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T17:05:16Z
dc.date.available1399-07-08T17:05:16Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T17:05:16Z
dc.date.issued2020-02-20en_US
dc.date.issued1398-12-01fa_IR
dc.date.submitted2018-09-27en_US
dc.date.submitted1397-07-05fa_IR
dc.identifier.citationصادق زاده, سیدسعید, دانشیار, محسن, فرهومند, پرویز, یزدیان, محمد رضا, هاشمی, سید محمد. (1398). اثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 32(125), 89-108. doi: 10.22092/asj.2019.123483.1778fa_IR
dc.identifier.issn2588-6436
dc.identifier.issn2588-6428
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2019.123483.1778
dc.identifier.urihttps://asj.areeo.ac.ir/article_121162.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12661
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثرات سطوح متفاوت والین بر عملکرد، خصوصیات و کیفیت لاشه و بیان ژن‌های فاکتور رشد شبه انسولین (IGF-1) و انسولین در جوجه‌های گوشتی انجام گرفت. آزمایش با 250 قطعه جوجه گوشتی نر یکروزه سویه راس 308 در قالب طرح کاملاً تصادفی، در 5 تیمار و 5 تکرار (در هر تکرار 10 پرنده) با 5 سطح ال-والین (100، 105، 110، 115 و 120 درصد نیازهای سویه راس) انجام شد. در 42 روزگی از هر تکرار یک قطعه جوجه جهت بررسی خصوصیات لاشه، کیفیت لاشه، IGF-1 سرم و بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین انتخاب شدند. بهبود افزایش وزن بدن و کاهش ضریب تبدیل با مصرف سطح 110 درصد والین در تمام دوره‌های آغازین، رشد و پایانی مشاهده گردید. مصرف 110 درصد والین موجب افزایش درصد لاشه، سینه، ران و کاهش چربی محوطه بطنی در سن 42 روزگی گردید. بیان ژن‌های IGF-1و انسولین در عضله سینه و بافت کبدی در 42 روزگی با مصرف 115 درصد والین افزایش نشان داد. سطح 110 درصد والین موجب بهبود پروتئین، ماده خشک، چربی و خاکستر گوشت گردید. مصرف سطح 115 درصد والین در 42 روزگی موجب افزایش غلظتIGF-1 سرم شد. به طور کلی، مصرف 10 درصد ال‌-والین بالاتر از نیازهای سویه راس از راه فعال کردن mTOR در نتیجه فسفوریله شدن S6k1 منجر به آغاز ترجمه mRNA و سنتز پروتئین و در نتیجه موجب افزایش بیان ژن‌های IGF-1 و انسولین، عملکرد و کیفیت لاشه و کاهش درصد چربی محوطه بطنی در جوجه‌های گوشتی نر سویه راس 308 می‌شود.fa_IR
dc.format.extent1531
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات علوم دامی کشورfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofعلوم دامی (پژوهش و سازندگی)fa_IR
dc.relation.ispartofAnimal Sciences Journalen_US
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22092/asj.2019.123483.1778
dc.subjectانسولینfa_IR
dc.subjectبیان ژنfa_IR
dc.subjectجوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.subjectوالینfa_IR
dc.subjectIGF-1fa_IR
dc.titleاثرات سطوح مختلف اسید آمینه والین بر عملکرد، خصوصیات لاشه، کیفیت گوشت و بیان ژن های IGF-1 و انسولین در جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشجوی دکتری گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشیار گروه علوم دامی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه علوم دامی دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم پزشکی دانشگاه آزاد اسلامی واحد قمfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه علوم دامی مرکز تحقیقات و کشاورزی استان قمfa_IR
dc.citation.volume32
dc.citation.issue125
dc.citation.spage89
dc.citation.epage108


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد