| dc.contributor.author | یانق, عبدالعزیز | fa_IR |
| dc.contributor.author | قنبری, فرزاد | fa_IR |
| dc.contributor.author | بیات کوهسار, جواد | fa_IR |
| dc.contributor.author | مسلمی پور, فرید | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T17:05:06Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T17:05:06Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T17:05:06Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T17:05:06Z | |
| dc.date.issued | 2019-05-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1398-03-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2018-04-26 | en_US |
| dc.date.submitted | 1397-02-06 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | یانق, عبدالعزیز, قنبری, فرزاد, بیات کوهسار, جواد, مسلمی پور, فرید. (1398). ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندرقند و تلقیح باکتریایی و تاثیر آن بر عملکرد برههای پرواری مغانی. علوم دامی (پژوهش و سازندگی), 32(122), 247-262. doi: 10.22092/asj.2018.116565.1585 | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2588-6436 | |
| dc.identifier.issn | 2588-6428 | |
| dc.identifier.uri | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2018.116565.1585 | |
| dc.identifier.uri | https://asj.areeo.ac.ir/article_119212.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/12604 | |
| dc.description.abstract | این پژوهش بهمنظور بررسی ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندرقند (5 و 10 درصد وزن تفاله گوجه فرنگی) و تلقیح باکتریایی (لاکتوباسیلوس پلانتاروم ، 1 میلیگرم به ازای هر کیلوگرم علوفهی تازه) و تاثیر آن بر عملکرد برههای پرواری مغانی انجام گرفت. آزمایش پرواری با 25 راس بره نر مغانی بهمدت 70 روز انجام شد. برهها بهطور تصادفی به پنج گروه تقسیم شده و هر گروه یکی از تیمارهای شاهد، جیره بدون سیلاژ تفاله گوجه فرنگی (تیمار 1)، جیره حاوی سیلاژ تفاله گوجه فرنگی + 5 درصد تفاله خشک چغندرقند (تیمار 2)، جیره حاوی سیلاژ تفاله گوجه فرنگی + 10 درصد تفاله خشک چغندرقند (تیمار 3)، جیره حاوی سیلاژ تفاله گوجه فرنگی + 5 درصد تفاله خشک چغندرقند با تلقیح باکتریایی (تیمار4) و جیره حاوی سیلاژ تفاله گوجه فرنگی + 10 درصد تفاله خشک چغندرقند با تلقیح باکتریایی (تیمار 5) را دریافت کردند. مقدار پتانسیل تولید گاز، قابلیت هضم ماده آلی، انرژی قابل متابولیسم و اسیدهای چرب کوتاه زنجیر در تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با 10 درصد تفاله خشک چغندر قند و تلقیح باکتریایی بیشتر از شاهد بود. مقدار خوراک مصرفی و ضریب تبدیل خوراک در تیمار شاهد بیشتر از سایر تیمارها بود. تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندر قند باعث کاهش هزینه خوراک مصرفی روزانه و بهدنبال آن افزایش مقدار سود روزانه شد. در مجموع، استفاده از تفاله گوجه فرنگی سیلوشده با 10 درصد تفاله چغندرقند در جیره برههای پرواری پیشنهاد میگردد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 1102 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات علوم دامی کشور | fa_IR |
| dc.publisher | Agricultural Research,Education and Extension Organization | en_US |
| dc.relation.ispartof | علوم دامی (پژوهش و سازندگی) | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Animal Sciences Journal | en_US |
| dc.relation.isversionof | https://dx.doi.org/10.22092/asj.2018.116565.1585 | |
| dc.subject | سیلاژ تفاله گوجه فرنگی | fa_IR |
| dc.subject | تفاله چغندر قند | fa_IR |
| dc.subject | تلقیح باکتریایی | fa_IR |
| dc.subject | برههای پرواری | fa_IR |
| dc.title | ترکیب شیمیایی و فراسنجههای تولید گاز تفاله گوجه فرنگی سیلو شده با تفاله چغندرقند و تلقیح باکتریایی و تاثیر آن بر عملکرد برههای پرواری مغانی | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | مقاله پژوهشی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانش آموخته کارشناسی ارشد تغذیه دام، گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس. | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس | fa_IR |
| dc.contributor.department | استادیار گروه علوم دامی، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه گنبد کاووس | fa_IR |
| dc.citation.volume | 32 | |
| dc.citation.issue | 122 | |
| dc.citation.spage | 247 | |
| dc.citation.epage | 262 | |