نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلیزاده صدر دانش پور, محمد علیfa_IR
dc.contributor.authorشریعتمداری, فریدfa_IR
dc.contributor.authorکریمی ترشیزی, محمد امیرfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T16:35:42Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T16:35:42Z
dc.date.available1399-07-08T16:35:42Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T16:35:42Z
dc.date.issued2010-03-21en_US
dc.date.issued1389-01-01fa_IR
dc.date.submitted2015-04-25en_US
dc.date.submitted1394-02-05fa_IR
dc.identifier.citationعلیزاده صدر دانش پور, محمد علی, شریعتمداری, فرید, کریمی ترشیزی, محمد امیر. (1389). تأثیر گیاهان داروئی، پری بیوتیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتی. تحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیک, 23(1), 65-73.fa_IR
dc.identifier.issn2423-5407
dc.identifier.issn2423-5415
dc.identifier.urihttps://vj.areeo.ac.ir/article_101153.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1235
dc.description.abstractاین آزمایش به منظور بررسی اثرات گیاهان داروئی، پری بیوتیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر عملکرد، قابلیت هضم مواد مغذی و مورفولوژی روده جوجه های گوشتی، با استفاده از 288 قطعه جوجه گوشتی نر یک روزه سویه تجاری "کاب 500“ در قالب طرح کاملاً تصادفی با 6 تیمار، 4 تکرار و 12 قطعه جوجه گوشتی در هر تکرار انجام شد. تیمارهای آزمایشی شامل جیره شاهد (بدون افزودنی غذایی)، جیره حاوی ویرجینیامایسین (آنتی بیوتیک)، جیره حاوی دایجستروم (مخلوط تجاری گیاهان داروئی)، جیره حاوی پروتکسین(پروبیوتیک)، جیره حاوی ایمنووال(پری بیوتیک)، جیره حاوی پروتکسین با ایمنووال بودند. وزن بدن، خوراک مصرفی و ضریب تبدیل غذایی بصورت هفتگی اندازه گیری شد و تلفات به صورت روزانه ثبت گردید. قابلیت هضم مواد مغذی در پایان 42 روزگی اندازه گیری شد. در 38 روزگی دوره پرورش به منظور بررسی مورفولوژی روده از هر تکرار آزمایشی یک نمونه ذبح گردید. اثر تیمارهای آزمایشی بر وزن بدن، مصرف خوراک، درصد تلفات، قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی، ارتفاع خمل ها و عمق کریپت در دوازدهه و ایلئوم و نسبت ارتفاع خمل به عمق کریپت در هر سه ناحیه روده معنی دار نبود. عمق کریپت و ارتفاع خمل ها در  ژژنوم جوجه های مصرف کننده ویرجینیامایسین نسبت به جوجه های مصرف کننده پروبیوتیک و پری بیوتیک کوتاه تر بود. نتایج این تحقیق نشان داد که افزودن ایمنووال به جیره جوجه های گوشتی همانند ویرجینیامایسین سبب بهبود ضریب تبدیل غذایی در 42 روزگی شد.fa_IR
dc.format.extent398
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات واکسن و سرم سازی رازیfa_IR
dc.publisherAgricultural Research,Education and Extension Organizationen_US
dc.relation.ispartofتحقیقات دامپزشکی و فرآورده‌های بیولوژیکfa_IR
dc.relation.ispartofVeterinary Researches & Biological Productsen_US
dc.titleتأثیر گیاهان داروئی، پری بیوتیک، پروبیوتیک و آنتی بیوتیک بر مورفولوژی روده و قابلیت هضم ایلئومی مواد مغذی در جوجه‌های گوشتیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.contributor.departmentدانشجوی کارشناسی ارشد گروه علوم دامی دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentاستاد گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه پرورش و تولید طیور دانشکده کشاورزی، دانشگاه تربیت مدرسfa_IR
dc.citation.volume23
dc.citation.issue1
dc.citation.spage65
dc.citation.epage73


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد