دوره 6, شماره 19
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
تأثیر آللوپاتیک عصاره آبی بذر برخی گیاهان دارویی زیره و رازیانه
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)به منظور بررسی اثر آللوپاتی عصاره آبی بذر زیره سبز و رازیانه، مطالعهای بر روی شاخصهای جوانهزنی بذرهای قدومه و کاهو وحشی در شرایط آزمایشگاهی انجام گرفت. تیمارهای آزمایش شامل عصاره استخراج شده توسط آب مقطر از بذر دو گونه ...
-
مقایسه ویژگیهای جوانهزنی در اکوتیپهای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.) تحتسطوح مختلف تنش شوری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)شورییکیازعواملمحیطیاستکهسببکاهشویاتأخیردرجوانهزنیبذرهای گیاهانشدهوبراستقرارورشد گیاهانموثرمیباشد.این مطالعه به منظور بررسیومقایسهخصوصیاتجوانهزنیاکوتیپهایمختلفزیرهسبز درسطوحمختلفتنششوری انجام پذیرفت. بدین منظور آزمایشی ...
-
اثر شوری بر خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه گیاهان دارویی هوفاریقون و قدومه شیرازی
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)بهمنظور بررسی خصوصیات جوانهزنی و رشد گیاهچه دو گیاه دارویی قدومه و هوفاریقون تحت تنش شوری، آزمایشی در قالب طرح کاملا تصادفی با فاکتور شوری (کلرید سدیم) در 6 سطح (0، 2، 4، 6، 8 و 10 دسیزیمنس بر متر) و چهار تکرار، در ...
-
ارزیابی تأثیر اکسین و شوری بر ویژگیهای جوانهزنی تودههای مختلف زیره سبز (Cuminum cyminum L.)
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)این مطالعه به منظور بررسی اثر هورمون اکسین و شوری بر صفات جوانهزنی و رشد دانهرستهای تودههای مختلف زیره سبز (محلی خراسان-گناباد، اصفهان و کرمان) اجرا گردید. شوری در سه سطح صفر، 150 و 300 میلیمولار به همراه غلظت هورمون ...
-
بررسی تاثیر پرایمینگ بذر با غلظتهای مختلف جاسمونیک اسید بر جوانهزنی و رشد اولیه گیاهچه سیاهدانه (Nigella sativa L.) در شرایط تنش شوری
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)سیاهدانه گیاه یک ساله علفی و دارویی مهم متعلق به تیره Rununculaceae است که به شوری حساس میباشد. تقریباً 20 درصد از مناطق کشت شده جهان و حدود نیمی از زمینهای آبیاری شده تحت تاثیر شوری قرار دارند. بهمنظور ارزیابی اثرات ...
-
تعیین دمای بهینه جوانهزنی گیاهان دارویی پروانش، همیشه بهار و ماریتیغال
(دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرگان, 2016-08-22)بهمنظور بررسی تاثیر دماهای مختلف بر شاخصهای جوانهزنی سه گونه گیاه دارویی، آزمایشی بهصورت فاکتوریل در قالب طرح پایه کاملاً تصادفی با چهار تکرار در سال 1395 در دانشگاه محقق اردبیلی انجام شد. عامل اول شامل گونههای گیاهی ...



