نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorرضاوردی نژاد, وحیدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:09:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:09:57Z
dc.date.available1399-07-08T21:09:57Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:09:57Z
dc.date.issued2016-02-20en_US
dc.date.issued1394-12-01fa_IR
dc.date.submitted2014-11-29en_US
dc.date.submitted1393-09-08fa_IR
dc.identifier.citationرضاوردی نژاد, وحید. (1394). ارزیابی و مقایسه شبکه‌های عصبی GRNN، MLP و RBF در تخمین تبخیر- تعرق گیاه مرجع، خیار و گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه‌ای. دانش آب و خاک, 25(42), 123-136.fa_IR
dc.identifier.issn2008-5133
dc.identifier.urihttps://water-soil.tabrizu.ac.ir/article_4632.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/104414
dc.format.extent449
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherدانشگاه تبریزfa_IR
dc.publisherUniversity of Tabrizen_US
dc.relation.ispartofدانش آب و خاکfa_IR
dc.relation.ispartofWater and Soil Scienceen_US
dc.subjectتبخیر- تعرقfa_IR
dc.subjectتشعشع دریافتیfa_IR
dc.subjectخیارfa_IR
dc.subjectشبکه‌ عصبی مصنوعیfa_IR
dc.subjectفشار بخار هواfa_IR
dc.subjectگوجه‌فرنگیfa_IR
dc.titleارزیابی و مقایسه شبکه‌های عصبی GRNN، MLP و RBF در تخمین تبخیر- تعرق گیاه مرجع، خیار و گوجه‌فرنگی در شرایط گلخانه‌ایfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقاله پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentاستادیار گروه مهندسی آب، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیهfa_IR
dc.citation.volume25
dc.citation.issue42
dc.citation.spage123
dc.citation.epage136


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد