دوره 11, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
اثر باکتریهای پروبیوتیکی <i>Bacillus subtilis</i> و <i>Lactobacillus plantarum</i>بر کنترل قارچزدگی و عملکرد تخمگشایی ماهی قزلآلای رنگینکمان (<i>Oncorhynchus mykiss</i> )
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2023-05-22)در صنعت تکثیر و پرورش ماهی برای پیشگیری از آلودگی قارچی تخمها در طی دوره انکوباسیون از مواد ضدعفونی کننده متعددی استفاده میشود که از جمله آنها میتوان به فرمالین، آب اکسیژنه، پرمنگنات پتاسیم و غیره اشاره کرد. هدف از انجام ...
-
تاثیر بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک Bacillus جیره غذایی بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل (<i>Oreochromis niloticus</i> )
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2023-05-22)در این مطالعه تاثیر غنیسازی جیره غذایی با بوتیرات منوگلیسیرید و پروبیوتیک تجاری (Bacillus subtilis و Bacillus licheniformis) بر رشد و فعالیت آنزیمهای آنتیاکسیدانی ماهی تیلاپیای نیل مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، ...
-
بررسی قابلیت پرورش ریزجلبک <i>Dunaliella tertiolecta</i> در آبهای ژرف سیستان
(دانشگاه گیلانUniversity of Guilan, 2023-05-22)هدف این مطالعه ارزیابی قابلیت آب نخستین چاه ژرف کشور واقع در منطقه سیستان برای پرورش ریزجلبک Dunaliella tertiolecta بود. به این منظور 5 تیمار شامل آب چاه ژرف با شوریهای 20 و ppt35، آب چاه ژرف و نمک دریاچه ارومیه (ppt35) ...



