نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorجلیلی, رضاfa_IR
dc.contributor.authorآق, ناصرfa_IR
dc.contributor.authorنوری, فرزانهfa_IR
dc.contributor.authorمحسنی, ماریاfa_IR
dc.contributor.authorایمانی, احمدfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:02:36Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:02:37Z
dc.date.available1399-07-08T21:02:36Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:02:37Z
dc.date.issued2012-01-21en_US
dc.date.issued1390-11-01fa_IR
dc.date.submitted2011-07-21en_US
dc.date.submitted1390-04-30fa_IR
dc.identifier.citationجلیلی, رضا, آق, ناصر, نوری, فرزانه, محسنی, ماریا, ایمانی, احمد. (1390). اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتیین گیاهی بر شاخص های رشد، کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss). فصلنامه محیط زیست جانوری, 3(4), 33-42.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_102952.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/101655
dc.description.abstract<strong><span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_FormView1_Label3" dir="rtl">هدف از این تحقیق بررسی اثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتیین گیاهی در سطوح بالا بر شاخص‌های رشد، کارایی تغذیه‌ای، ترکیب شیمیایی و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله ماهی قزل آلای رنگین کمان می‌باشد. 700 عدد ماهی با وزن متوسط 2±15 گرم انتخاب و در داخل 12 تانک (300 لیتری) با تراکم 50 عدد در هر تانک نگه داری و به مدت 60 روز با جیره‌های آزمایشی تغذیه شدند. از منابع پروتیین گیاهی در 3 سطح 40، 70 و 100 درصد جایگزین آرد ماهی به همراه یک گروه شاهد، استفاده شد. نتایج نشان داد که جایگزینی40 درصد آرد ماهی جیره با منابع گیاهی اثرات منفی معنی‌داری بر شاخص‌های رشد (وزن نهایی 0/2±0/69 گرم)، کارایی تغذیه ای و ترکیب شیمیایی بافت عضله ماهیان در مقایسه با گروه شاهد (وزن نهایی 0/2±1/71 گرم) را نداشت (0/05 <</span></strong><strong><span id="ctl00_ContentPlaceHolder1_FormView1_Label3" dir="rtl">P</span></strong><strong><span dir="rtl">). جایگزینی 70 و 100 درصد آرد ماهی جیره با منابع پروتیین گیاهی باعث کاهش معنی‌دار شاخص‌های وزن نهایی (به ترتیب، 0/1±9/56 و 0/3±9/47)، ضریب تبدیل غذایی، پروتیین بافت عضله، ضریب کارایی چربی و پروتیین و ارزش تولیدی پروتیین در ماهیان گردید (0/05></span></strong><strong><span dir="rtl">P</span></strong><strong><span dir="rtl">). با افزایش میزان جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتیین گیاهی درصد اسیدهای چرب 6-n18:2 و 3-n18:3 در بافت عضله ماهیان در مقایسه با گروه شاهد به طور معنی‌داری افزایش یافت (0/05 <</span></strong><strong><span dir="rtl">P</span></strong><strong><span dir="rtl"> ).</span></strong><br /> <br /> <br /> <br />fa_IR
dc.format.extent264
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectآرد ماهیfa_IR
dc.subjectپروتیین گیاهیfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectپروفیل اسیدهای چربfa_IR
dc.subjectقزل‌آلای رنگین کمانfa_IR
dc.titleاثرات جایگزینی آرد ماهی با منابع پروتیین گیاهی بر شاخص های رشد، کارایی تغذیه ای و ترکیب اسیدهای چرب بافت عضله قزل آلای رنگین کمان (Oncorhynchus mykiss)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeفیزیولوژی (جانوری)fa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه ارومیه, دانشکده منابع طبیعی, گروه شیلات, ایرانfa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشگاه ارومیه، صندوق پستی 165-57153fa_IR
dc.contributor.departmentپژوهشکده آرتمیا و جانوران آبزی دانشگاه ارومیه، صندوق پستی 165-57153fa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه ارومیه، صندوق پستی 165-57153fa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده منابع طبیعی دانشگاه تهران، کرج صندوق پستی 4314-31585fa_IR
dc.citation.volume3
dc.citation.issue4
dc.citation.spage33
dc.citation.epage42


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد