دوره 30, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
سنجش تغییرات ساختاری در ترجیحات مصرفکنندگان خیار وارداتی در فدراسیون روسیه
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)تحریمهای غرب نسبت به فدراسیون روسیه و اقدام متقابل فدراسیون روسیه در سال 2014 و تحریم واردات مواد غذایی از غرب شامل اتحادیه اروپا، امریکا، استرالیا، کانادا و نروژ این فرضیه را تداعی میکند که ممکن است تغییراتی در ترجیحات ...
-
ارزیابی اثر سطوح درآمدی بر امنیت غذایی خانوارها در استان تهران
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)بر اساس گزارش های وزارت بهداشت ایران، وضعیت ناامنی غذایی در استان تهران جدی است و بخش قابلتوجهی از جمعیت استان با کمبود مواد مغذی در سبد غذایی خود مواجه اند؛ این مسئله سبب شده تا ابتلا به انواع بیماریها در میان خانوارهای ...
-
آسیب پذیری خانوارهای شهری از افزایش قیمت مواد غذایی: مطالعة موردی شهرستان آزادشهر
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)مطالعه حاضر با هدف بررسی سطح اثرگذاری افزایش قیمت شدید مواد غذایی در سال 1397 بر الگوی تغذیه خانوار و نیز تعیین سطح آسیب پذیری مصرف کنندگان طراحی و انجام شد. بدین منظور، میزان آسیب پذیری خانوارهای شهری در شهرستان آزادشهر ...
-
بررسی و تعیین الگوی صادراتی خرمای ایران به تفکیک ارقام
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)خرما یکی از مهمترین محصولات صادراتی در بخش کشاورزی ایران است. سهم قابل توجه خرما از صادرات غیرنفتی ایران گویای اهمیت تولید و صادرات این محصول نسبت به سایر محصولات کشاورزی است. از اینرو، در مطالعه پیش رو، با بهره گیری ...
-
تأثیر واردات برنج بر روی قیمت و مصرف داخلی آن با استفاده از تکنیک SURE در نظام تقاضای معکوس
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)برنج دومین محصول راهبردی بعد از گندم و از پرمصرفترین و مهمترین محصولات غذایی در سبد مصرفی خانوارها در کشور محسوب میشود. رشد جمعیت، مصرف و تقاضای روزافزون، نوسانهای قیمت و اثرات رفاهی ناشی از تغییرات مقدار و قیمت برنج ...
-
بهینهیابی واردات و تولید گوشت قرمز ایران بأ تأکید بر پایداری منابع آب
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)برای تأمین پروتیئن حیوانی خانوارهای ایران، گوشت قرمز از اهمیت بالایی برخوردار است. اما عرضه این محصول در سالهای گذشته از چالشهای عمدهای از جمله نوسان های ارزی، قاچاق دام به کشورهای همسایه و واردات گوشت منجمد با ارز ...
-
تبیین آثار انتشار آلودگی و بهرهبرداری از منابع طبیعی بر امنیت غذایی
(موسسه پژوهش های برنامه ریزی، اقتصاد کشاورزی و توسعه روستاییAgricultural Planning, Economics, and Rural Development Research Institute (APERDRI), 2022-05-22)امنیت غذایی دارای ابعاد گوناگون در حوزه های اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، منابع طبیعی و محیط زیست و از مهمترین مؤلفههای توسعه است. منابع طبیعی و محیط زیست در حیات و توسعه جوامع بشری و برقراری امنیت غذایی نقش و اهمیت بهسزا ...



