| dc.contributor.author | علی عزیزی, رسول | fa_IR |
| dc.contributor.author | قائنی, منصوره | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-07-08T21:00:23Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-09-29T21:00:23Z | |
| dc.date.available | 1399-07-08T21:00:23Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-09-29T21:00:23Z | |
| dc.date.issued | 2016-07-22 | en_US |
| dc.date.issued | 1395-05-01 | fa_IR |
| dc.date.submitted | 2015-03-27 | en_US |
| dc.date.submitted | 1394-01-07 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | علی عزیزی, رسول, قائنی, منصوره. (1395). بررسی تاثیر مکمل جلبک کلرلا (Chlorella sp.) بر روی رنگ ماهی زبرا دنیو (Danio rerio). فصلنامه محیط زیست جانوری, 8(2), 241-248. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 2008-4218 | |
| dc.identifier.uri | http://www.aejournal.ir/article_42353.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100880 | |
| dc.description.abstract | <strong>ماهی زبرا دنیو (</strong><strong><em>Danio</em></strong><strong> <em>rerio</em></strong><strong>) یکی از ماهیان زینتی بسیار زیبا در آب شیرین و مناطق گرمسیری می باشد که در ایران نیز طرف داران بسیاری دارد. این پژوهش با هدف تاثیر جیره غذایی ریزجلبک کلرلا (</strong><strong><em>Chlorella</em></strong><strong> sp</strong><strong>) بر تغییر شاخص های رنگ ماهی زبرا دنیو انجام شد. تعداد 360 قطعه ماهی زبرا دنیو به طور تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار در 12 آکواریوم تقسیم شدند که تیمارهای غذایی شامل تیمار 1 یا شاهد (غذایی با نام انرژی که فروشگاه های آکواریوم استفاده می کنند)، تیمار 2 (غذای انرژی به</strong><strong></strong><strong>همراه 0/5 درصد مکمل جلبک کلرلا)، تیمار 3 (غذای انرژی به همراه 1 درصد مکمل جلبک کلرلا) و تیمار 4 (غذای انرژی به همراه 1/5 درصد مکمل جلبک کلرلا) بودند. بالاترین میزان مولفه های </strong><strong>L</strong><strong>، </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>، هیو و کروما به ترتیب 14</strong><strong>/</strong><strong>47</strong><strong>±58</strong><strong>/</strong><strong>75</strong><strong>، 4/34</strong><strong>±</strong><strong>53/75، 1/44</strong><strong>±</strong><strong>16، 1/22</strong><strong>±</strong><strong>22/23 و 4/49</strong><strong>±</strong><strong>55/86 محاسبه شد. در این تحقیق تغذیه ماهی زبرا دنیو با جلبک کلرلا تاثیر مطلوبی بر روی رنگ این گونه داشت، با توجه به این که بین تیمار 1 و 1/5 درصد در مولفه های </strong><strong>L</strong><strong>، </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>، هیو و کروما اختلاف معنی داری وجود ندارد (0/05</strong><strong><</strong><strong>P</strong><strong>)، به نظر می رسد تیمار 1 درصد پودر جلبک کلرلا بهترین تیمار مورد استفاده برای رنگ ماهی زبرا می باشد. البته شایان ذکر است که رنگ قرمز و زرد پوست ماهی زبرا دنیو (مولفه های </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>) پس از دوره پرورش 60 روزه بیش تر نمایان شده و شفافیت آن که مربوط به مولفه </strong><strong> L</strong><strong> می باشد نیز افزایش داشت.</strong> | fa_IR |
| dc.format.extent | 365 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | شرکت مهندسین مشاور شیل آمایش | fa_IR |
| dc.publisher | Shil Amayesh Consulting Engineering Company | en_US |
| dc.relation.ispartof | فصلنامه محیط زیست جانوری | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Journal of Animal Environment | en_US |
| dc.subject | جلبک کلرلا | fa_IR |
| dc.subject | ماهی زبرا دنیو | fa_IR |
| dc.subject | جیره غذایی | fa_IR |
| dc.subject | رنگ بدن | fa_IR |
| dc.title | بررسی تاثیر مکمل جلبک کلرلا (Chlorella sp.) بر روی رنگ ماهی زبرا دنیو (Danio rerio) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | ریخت شناسی | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: ۱۹۱۵ | fa_IR |
| dc.contributor.department | گروه شیلات، دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: ۱۹۱۵ | fa_IR |
| dc.citation.volume | 8 | |
| dc.citation.issue | 2 | |
| dc.citation.spage | 241 | |
| dc.citation.epage | 248 | |