نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorعلی عزیزی, رسولfa_IR
dc.contributor.authorقائنی, منصورهfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:00:23Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:00:23Z
dc.date.available1399-07-08T21:00:23Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:00:23Z
dc.date.issued2016-07-22en_US
dc.date.issued1395-05-01fa_IR
dc.date.submitted2015-03-27en_US
dc.date.submitted1394-01-07fa_IR
dc.identifier.citationعلی عزیزی, رسول, قائنی, منصوره. (1395). بررسی تاثیر مکمل جلبک کلرلا (Chlorella sp.) بر روی رنگ ماهی زبرا دنیو (Danio rerio). فصلنامه محیط زیست جانوری, 8(2), 241-248.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_42353.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100880
dc.description.abstract<strong>ماهی زبرا دنیو (</strong><strong><em>Danio</em></strong><strong> <em>rerio</em></strong><strong>) یکی از ماهیان زینتی بسیار زیبا در آب شیرین و مناطق گرمسیری می ‌باشد که در ایران نیز طرف ‌داران بسیاری دارد. این پژوهش با هدف تاثیر جیره غذایی ریزجلبک کلرلا (</strong><strong><em>Chlorella</em></strong><strong> sp</strong><strong>) بر تغییر شاخص ‌های رنگ ماهی زبرا دنیو انجام شد. تعداد 360 قطعه ماهی زبرا دنیو به ‌طور تصادفی با چهار تیمار و سه تکرار در 12 آکواریوم تقسیم شدند که تیمارهای غذایی شامل تیمار 1 یا شاهد (غذایی با نام انرژی که فروشگاه ‌های آکواریوم استفاده می‌ کنند)، تیمار 2 (غذای انرژی به</strong><strong>‌</strong><strong>همراه 0/5 درصد مکمل جلبک کلرلا)، تیمار 3 (غذای انرژی به‌ همراه 1 درصد مکمل جلبک کلرلا) و تیمار 4 (غذای انرژی به ‌همراه 1/5 درصد مکمل جلبک کلرلا) بودند. بالاترین میزان مولفه ‌های </strong><strong>L</strong><strong>، </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>، هیو و کروما به ‌ترتیب 14</strong><strong>/</strong><strong>47</strong><strong>±58</strong><strong>/</strong><strong>75</strong><strong>، 4/34</strong><strong>±</strong><strong>53/75، 1/44</strong><strong>±</strong><strong>16، 1/22</strong><strong>±</strong><strong>22/23 و 4/49</strong><strong>±</strong><strong>55/86 محاسبه شد. در این تحقیق تغذیه ماهی زبرا دنیو با جلبک کلرلا تاثیر مطلوبی بر روی رنگ این گونه داشت، با توجه به این‌ که بین تیمار 1 و 1/5 درصد در مولفه های </strong><strong>L</strong><strong>، </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>، هیو و کروما اختلاف معنی ‌داری وجود ندارد (0/05</strong><strong><</strong><strong>P</strong><strong>)، به‌ نظر می ‌رسد تیمار 1 درصد پودر جلبک کلرلا بهترین تیمار مورد استفاده برای رنگ ماهی زبرا می‌ باشد. البته شایان ذکر است که رنگ قرمز و زرد پوست ماهی زبرا دنیو (مولفه ‌های </strong><strong>a</strong><strong>، </strong><strong>b</strong><strong>) پس از دوره پرورش 60 روزه بیش ‌تر نمایان شده و شفافیت آن که مربوط به مولفه </strong><strong> L</strong><strong> می ‌باشد نیز افزایش داشت.</strong>fa_IR
dc.format.extent365
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectجلبک کلرلاfa_IR
dc.subjectماهی زبرا دنیوfa_IR
dc.subjectجیره غذاییfa_IR
dc.subjectرنگ بدنfa_IR
dc.titleبررسی تاثیر مکمل جلبک کلرلا (Chlorella sp.) بر روی رنگ ماهی زبرا دنیو (Danio rerio)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeریخت شناسیfa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: ۱۹۱۵fa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده کشاورزی ومنابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: ۱۹۱۵fa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue2
dc.citation.spage241
dc.citation.epage248


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد