نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمحسنی نژاد, لفتهfa_IR
dc.contributor.authorپیغان, رحیمfa_IR
dc.date.accessioned1399-07-08T21:00:22Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-09-29T21:00:23Z
dc.date.available1399-07-08T21:00:22Zfa_IR
dc.date.available2020-09-29T21:00:23Z
dc.date.issued2016-07-22en_US
dc.date.issued1395-05-01fa_IR
dc.date.submitted2015-03-08en_US
dc.date.submitted1393-12-17fa_IR
dc.identifier.citationمحسنی نژاد, لفته, پیغان, رحیم. (1395). بررسی تأثیر جیره غذایی برشمارش تام باکتری‌های روده و مشخصات هیستومتریک روده ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella). فصلنامه محیط زیست جانوری, 8(2), 223-230.fa_IR
dc.identifier.issn2008-4218
dc.identifier.urihttp://www.aejournal.ir/article_42241.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/100878
dc.description.abstract<strong>در این مطالعه اثر مصرف یونجه و جو بر تعداد کل باکتری‌ها و تغییرات بافتی در روده ماهی کپور علفخوار مورد ارزیابی قرار گرفت. به این منظور تعداد 60 قطعه ماهی از 2 کارگاه پرورش ماهی با وزن (میانگین وزن ± انحراف معیار) 319 ± 1280/67 گرم به‌صورت کاملاً تصادفی به دو گروه که از یونجه و جو تغذیه می‌کردند تقسیم و مورد بررسی قرار گرفتند. این ماهیان به‌ مدت یک دوره پرورشی مورد تغذیه قرار گرفتند در انتهای دوره از هر مزرعه 30 ماهی انتخاب گردید. پس از کالبدگشایی ماهی‌ها از بافت روده جهت شمارش تام باکتریایی و بافت‌شناسی به ‌روش متداول آزمایشگاهی نمونه‌برداری صورت گرفت. نتایج نشان داد که میانگین تعداد باکتری (Colony Forming Unit) در 2 گروه تفاوت معنی‌داری دارد (0/05></strong><strong>p</strong><strong>). در مطالعه بافتی روده طبق بررسی آماری در قطر لایه‌ها و تعداد سلول‌های موکوسی اختلاف معنی‌داری بین گروه‌ها وجود داشت (0/05></strong><strong>p</strong><strong>). به‌نحوی‌که در گروهی که با جو تغذیه‌ شده بودند قطر لایه مخاطی افزایش‌یافته بود ولی قطر لایه عضلانی کم ‌تر بوده است.</strong>fa_IR
dc.format.extent804
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherشرکت مهندسین مشاور شیل آمایشfa_IR
dc.publisherShil Amayesh Consulting Engineering Companyen_US
dc.relation.ispartofفصلنامه محیط زیست جانوریfa_IR
dc.relation.ispartofJournal of Animal Environmenten_US
dc.subjectکپور علفخوارfa_IR
dc.subjectبافت رودهfa_IR
dc.subjectیونجهfa_IR
dc.subjectباکتریfa_IR
dc.titleبررسی تأثیر جیره غذایی برشمارش تام باکتری‌های روده و مشخصات هیستومتریک روده ماهی کپور علفخوار (Ctenopharyngodon idella)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeفیزیولوژی (جانوری)fa_IR
dc.contributor.departmentگروه شیلات، دانشکده کشاورزی و منابع طبیعی، دانشگاه آزاد اسلامی واحد اهواز، صندوق پستی: ۱۹۱۵fa_IR
dc.contributor.departmentگروه علوم درمانگاهی، دانشکده دامپزشکی، دانشگاه شهید چمران، اهواز، صندوق پستی: 139fa_IR
dc.citation.volume8
dc.citation.issue2
dc.citation.spage223
dc.citation.epage230


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد