مرور دوره 33, شماره 4 بر اساس موضوع "تغذيه"
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر سطوح مختلف مکمل اسید صفراوی (Runeon 1) در جیره بر عملکرد رشد، ترکیبات لاشه و شاخصهای بیوشیمیایی سرم ماهی قزلآلای رنگینکمان (Oncorhynchus mykiss)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)این مطالعه جهت بررسی تـأثیر سطوح مکمل رونئون 1 حاوی 30 درصد اسید صفراوی در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، تغذیه، ترکیب بیوشیمیایی لاشه و شاخصهای بیوشیمیایی سرم ماهی قزلآلای رنگین کمان طراحی شد. بدین منظور، جیرههای ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثرات بهکارگیری منفرد و توأم باکتری Lactobacillus casei و پروپیونات سدیم بر شاخصهای رشد و ایمنی ماهی زبرا (Danio rerio)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)در مطالعه حاضر اثرات بهکارگیری منفرد و توأم باکتری Lactobacillus casei و پروپیونات سدیم به عنوان افزدونی بر شاخصهای رشد و ایمنی ماهی زبرا (Danio rerio) مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور، تعداد120 قطعه ماهی زبرا با ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخصهای رشد، فراسنجههای خونی و شاخصهای بیوشیمیایی بچه فیلماهی (Huso huso)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)به منظور استفاده از منابع پروتئینی جدید، پایدار و سودمند در جیره غذایی، آزمایشی بر بچه فیل ماهیان پرورشی با میانگین وزن 2/0±5 گرم (انحراف استاندارد±میانگین) به مدت 60 روز اجرا شد. فیل ماهیان با جیرههای غذایی آزمایشی که ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر مخلوطی از پروتئینهای گیاهی و جانوری بر پایه گلوتن ذرت بر شاخصهای رشد و بافت دستگاه گوارش فیلماهی (Huso huso)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2024-10-01)به منظور کاهش سهم آرد ماهی در جیره غذایی فیلماهی جیره پایهای مبتنی بر 54 درصد آرد ماهی ساخته شد. مخلوطی از پروتئینهای جانوری و گیاهی (گلوتن ذرت: 35 درصد، گلوتن گندم: 34/19 درصد، آرد سویای فرآوری شده: 3 درصد، پودر ضایعات ...



