• ثبت نام
    • ورود به سامانه
    مشاهده مورد 
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 33, شماره 4
    • مشاهده مورد
    •   صفحهٔ اصلی
    • نشریات فارسی
    • مجله علمي شيلات ايران
    • دوره 33, شماره 4
    • مشاهده مورد
    JavaScript is disabled for your browser. Some features of this site may not work without it.

    مقاله علمی – پژوهشی:‌ تأثیر جایگزینی آرد ماهی با پودر شفیره کرم ابریشم (Bombyx mori) در جیره غذایی بر شاخص‌های رشد، فراسنجه‌های خونی و شاخص‌های بیوشیمیایی بچه فیل‌ماهی (Huso huso)

    (ندگان)پدیدآور
    باقری, طاهرهصفری, رقیهبهمنی, محمودحافظیه, محمودشریف پور, عیسیآقایی مقدم, عباسعلیپورصوفی, طاهرپقه, اسمعیلمیرهاشمی, سید امینپژند, ذبیح اللهصفری عیسی خندقی, رضاشکوری, متینخالقی, سید رضاحاتمی, عبدالسلامسنچولی, حبیب اللهصورتی زنجانی, رضاعبدالهی مصباح, رحیم
    Thumbnail
    نوع مدرک
    Text
    پژوهشي
    زبان مدرک
    فارسی
    نمایش کامل رکورد
    چکیده
    به منظور استفاده از منابع پروتئینی جدید، پایدار و سودمند در جیره غذایی، آزمایشی بر بچه فیل ماهیان پرورشی با میانگین وزن 2/0±5 گرم (انحراف استاندارد±میانگین) به مدت 60 روز اجرا شد. فیل ماهیان با جیره‌های غذایی آزمایشی که در آن شفیره کرم ابریشم به عنوان منبع پروتئینی، به میزان 5، 10 و 15 درصد جایگزین آرد ماهی در جیره غذایی، تغذیه شدند. جیره‌های غذایی مورد استفاده شامل سطوح 0 درصد (T0)، 5 درصد (T5)، 10 درصد (T10) و 15 درصد (T15) شفیره کرم ابریشم به جای آرد ماهی بود. داده‌های به‌دست آمده از شاخص‌‌های رشد و تولید نشان داد که میزان افزایش وزن در تیمارهای پودر شفیره کرم ابریشم بیشتر بوده است و افزایش معنی‌دار در تیمار(T15) نشان داده شد (05/0p
    کلید واژگان
    پودر شفیره کرم ابریشم
    جایگزینی آرد ماهی
    عملکرد رشد
    شاخص‌‌های خونی
    فیل ماهی
    تغذيه

    شماره نشریه
    4
    تاریخ نشر
    2024-10-01
    1403-07-10
    ناشر
    موسسه تحقیقات شیلات ایران

    شاپا
    1026-1354
    2322-5998
    URI
    http://isfj.ir/article-1-2832-fa.html
    https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/1139706

    مرور

    همه جای سامانهپایگاه‌ها و مجموعه‌ها بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌هااین مجموعه بر اساس تاریخ انتشارپدیدآورانعناوینموضوع‌‌ها

    حساب من

    ورود به سامانهثبت نام

    آمار

    مشاهده آمار استفاده

    تازه ترین ها

    تازه ترین مدارک
    © کليه حقوق اين سامانه برای سازمان اسناد و کتابخانه ملی ایران محفوظ است
    تماس با ما | ارسال بازخورد
    قدرت یافته توسطسیناوب