مرور دوره 7, شماره 2 بر اساس موضوع "ایمنی غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلای، لیستریا و یرسینیا در سوسیس و کالباسهای عرضه شده در شهرستان کرج
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)آلودگی مواد غذایی توسط میکروارگانیسمها، یک نگرانی جدی برای سلامت عمومی است که میتواند باعث بیماریهای منتقله از غذا شود. هدف از مطالعه حاضر بررسی آلودگی به استافیلوکوکوس اورئوس، اشریشیاکلای، لیستریا و یرسینیا در سوسیس و ...
-
بررسی شیوع و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی سالمونلا، سودوموناس و کلیفرم در گوشت بوقلمون کشتار شده و ابزارها در کشتارگاه نجفآباد، اصفهان
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)سالمونلا و سودوموناس از مهمترین پاتوژنهای منتقلشونده از غذا در سراسر جهان هستند که سبب ایجاد مخاطراتی در مصرفکنندگان میشوند، بنابراین پایش آنها در مواد غذایی ضروری است. در همین راستا هدف از مطالعه حاضر بررسی شیوع و ...
-
بررسی فراوانی ژنهای کدکننده انتروتوکسین و الگوی مقاومت آنتیبیوتیکی ایزولههای استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین جداشده از نمونههای مواد غذایی عرضه شده در شهرستان شهرکرد
(دانشگاه زابلUniversity of Zabol, 2025-02-19)استافیلوکوکوس اورئوس مقاوم به متیسیلین بهدلیل توانایی در ایجاد طیف گستردهای از مسمومیتهای غذایی، از مهمترین تهدیدکنندههای سلامتی بشر بوده که پایش آن در مواد غذایی حائز اهیمت است. هدف از مطالعه حاضر بررسی فراوانی ...



