مرور دوره 28, شماره 4 بر اساس عنوان
در حال نمایش موارد 1 - 6 از 6
-
اثر پروتئین NS3 ویروس هپاتیت سی بر القای بیان نشانگرهای HSP70 و Glypican3 کارسینومای هپاتوسلولار
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)زمینه و هدف: عفونت ویروس هپاتیت C (HCV) یک عامل خطر مهم در ایجاد سرطان کبد است. پروتئین غیرساختاری 3 (NS3) ویروس HCV که نقشی کلیدی در چرخه زندگی ویروس ایفا میکند، میتواند بر فعالیتهای طبیعی سلولی مانند: تکثیر سلول، مرگ ...
-
بررسی شیوع و عوامل مرتبط با ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید 19 در مراجعین بیمارستان شهدا قاین در سال 99-1398
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)زمینه و هدف: کووید 19 یک بیماری نوپدیدی است که اولین مورد آن در دسامبر سال 2019 گزارش شد و به سرعت سراسر جهان را درگیرنمود؛ لذا مطالعه حاضر با هدف بررسی فراوانی و عوامل مرتبط با ابتلا و مرگ و میر ناشی از کووید 19 در قاین ...
-
بررسی اثر عصاره کرفس کوهی (Kelussia odoratissima Mozaff) بر بیان ژن PNPLA3 در رتهای مبتلا به کبد چرب غیرالکلی و رتهای سالم
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)زمینه و هدف: بیماری کبد چرب غیرالکلی با علایمی شامل استئاتوز، فیبروز و سیروز کبدی همراه است. کرفس کوهی بهدلیل اثرات محافظتی بر کبد مورد توجه میباشد. ژن PNPLA3 عمدتآ در کبد بیان شده و نقش مهمی در سرعت تجزیه تریگلیسریدهای ...
-
برهمکنش پروتئین-نانوذره (پروتئین کرونا) و اهمیت آن در کاربرد درمانی نانوذرات
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)نانوبیوتکنولوژی راهکارهای امیدبخش تشخیصی و درمانی نوینی را ایجاد کرده است که قابلیت فراهم کردن طیف وسیعی از عوامل عکسبرداری برپایه نانومواد و داروها را برای مصارف انسانی دارند. مطالعاتمتعددی نشان دادهاند که سطح نانومواد ...
-
مقاله کوتاه: سطوح سرمی 25 هیدروکسی ویتامین D در بیماران با تشدید بیماری انسدادی ریه
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)با توجه به نقش ایمنورگولاتوری ویتامین D و نقش آن در بیماری انسدادی مزمن ریه ((COPD، در مطالعه حاضر سطح سرمی ویتامین D در حملات حاد بیماری COPD مورد بررسی قرار میگیرد. در این مطالعه، ۷۰ بیمار در مرحله تشدید بیماری که در ...
-
مقایسه فعالیتهای آنتیاکسیدانی و ضدمیکروبی اسانسهای مختلف گیاهی در شرایط آزمایشگاهی
(دانشگاه علوم پزشکی بیرجند, 2021-12-01)زمینه و هدف: اسانس های گیاهی به دلیل داشتن مقادیر فراوان از ترکیبات زیست فعال دارای فعالیت های بیولوژیکی ضدمیکروبی و آنتی اکسیدانی هستند که آنها را به گزینهای مناسب جهت استفاده در صنایع غذایی و دارویی تبدیل کرده است. ...



