مرور دوره 29, شماره 5 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 3 از 3
-
مقاله علمی – پژوهشی: تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-12-01)استفاده از پد جاذب در محصولات بسته بندی شده سبب حفظ کیفیت و افزایش بازارپسندی میگردد. اما تجمع مواد مغذی در پد جاذب موجب فراهم شدن محیط رشد برای میکروارگانیسمهای عامل فساد میگردد. لذا، استفاده از ترکیبات ضد میکروبی در ...
-
مقاله علمی-پژوهشی: بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-12-01)فیله قزل آلای رنگین کمان محصولی با ارزش تغذیهای بالاست که از بازارپسندی مناسب برخوردار بوده و عمر کوتاهی دارد. در این مطالعه اثرات پوششهای کیتوزان نانوکپسوله به تنهایی و همراه با استات سدیم در افزایش زمان ماندگاری فیلههای ...
-
مقاله علمی-پژوهشی: تغییرات کیفی ماهی موتو (Encrasicholina punctifer) طی نگهداری در یخ
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-12-01)در مطالعه حاضر کیفیت و مدت ماندگاری ماهی موتو معمولی طی 12 روز نگهداری در یخ ( ˚C1+ تا 1-) با استفاده از شاخصهای حسی، شاخصهای شیمیایی و شاخص میکروبی بررسی گردید. در ارزیابی حسی شاخصهای اندامهای داخلی، آبشش، پرده صفاق، ...



