دوره 19, شماره 1
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
بررسی اثر مصرف کشمش بر برخی فاکتورهای انعقادی و ظرفیت تام آنتیاکسیدانی در بیماران مبتلا به هیپرلیپیدمی: کارآزمایی بالینی شاهددار تصادفی شده
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2017-06-01)مقدمه: سطوح بالای فاکتورهای هموستاتیک در خون با خطر افزایش یافتهی بیماریهای قلبی عروقی مرتبط هستند. کشمش حاوی ترکیبات پلیفنلی است که میتواند خطر بیماریهای قلبیعروقی را کاهش دهد. در این مطالعه، تاثیر کشمش سیاه هستهدار ...
-
استقامت عضلات مفصل ران در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 با و بدون ابتلا به نوروپاتی محیطی
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2017-06-01)مقدمه: دیابت نوع 2 بیماری مزمنی است که اگر به خوبی کنترل نشود، عوارض مختلفی از قبیل اختلالات عضلانی اسکلتی و نوروپاتی محیطی را به دنبال خواهد داشت. نتایج مطالعات کینماتیک عضلات بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 نشان داده که ...
-
آرد نخودچی شاخص گلیسمی و بار گلیسمی نان سفید را کاهش می دهد.
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2017-06-01)مقدمه: تغییرات قند خون پس از خوردن غذا از عوامل مرتبط با خطر بیماریهای مزمن است. در مطالعهی حاضر تغییرات قند خون پس از خوردن نان تهیه شده از مخلوط آردسفید گندم و آردنخودچی و همچنین اثر آردنخودچی بر شاخص گلیسمی، بار ...
-
تأثیر 8 هفته تمرینات ترکیبی همراه با مصرف مکملهای امگا 3 و ال کارنتین بر سطح سرمی ویسفاتین در زنان دیابتی نوع 2
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2017-06-01)مقدمه: ویسفاتین عامل دیابتوژنوتیک و تنظیمکننده سیستم ایمنی است که در پاتوفیزیولوژی مقاومت به انسولین در افراد چاق و مبتلا به دیابت نوع 2 نقش دارد. هدف از تحقیق حاضر، بررسی تأثیر 8 هفته تمرینات ترکیبی همراه با مصرف مکملهای ...
-
اثرات مکمل یاری با کرکیومین بر روی کنترل گلایسمی و اندازههای تنسنجی در بیماران مبتلا به دیابت نوع 2 دارای اضافه وزن: کارآزمایی بالینی تصادفی دو سوکور
(دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی, 2017-06-01)مقدمه: مشاهدات تجربی، اثر کرکیومین را بر روی بهبود قند خون ناشتا وکاهش وزن نشان دادهاند. کرکیومین، محصول زرد رنگ طبیعی است که اثرات بیولوژیکی مختلفی مانند آنتیاکسیدانی، ضد سرطانی و ضد دیابتی دارد. هدف این مطالعه، بررسی ...



