دوره 26, شماره 2
مرور بر اساس
ارسال های اخیر
-
مطالعه اثر زیره سیاه (Carum carvi) بر برخی شاخصهای رشد و ترکیبات لاشه بدن بچه فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)فیل ماهی (Huso huso Linnaeus, 1758) از ماهیان اقتصادی و با ارزش دریای خزر می باشد که به دلیل بومی بودن، رشد نسبتا سریع، امکان تولید مثل در شرایط اسارت، تامین لارو و بچه ماهی آن با هزینه کمتر در مقایسه با سایرگونه های ماهیان ...
-
کارآیی لاگون در کاهش بار آلودگی پساب خروجی مجتمع پرورش میگوی گمیشان، استان گلستان
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)یکی از مهمترین مشکلات مرتبط با توسعه صنعت آبزی پروری بخصوص در مجتمعهای بزرگ آبزی پروری، پساب و آلایندگی آن ها است. توسعه پایدار این صنعت به هیچ وجه و در هیچ منطقهای محقق نخواهد شد مگر اینکه تدابیری در جهت کنترل آلایندگی ...
-
تأثیر کمبود اسیدهای آمینه آرژنین، فنیل آلانین و تریپتوفان جیره بر فاکتورهای رشد و ترکیب شیمیایی بدن ماهی صبیتی جوان (Sparidentex hasta)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)در این پژوهش اثرات کاهش چهل درصدی اسیدهای آمینهی ضروری آرژنین، فنیل آلانین و تریپتوفان در جیره غذایی بر فاکتورهای رشد، تغذیه و ترکیب بیوشیمیایی لاشه ماهی صبیتی به مدت 42 روز مورد بررسی قرار گرفت. از چهار تیمار غذایی در 3 ...
-
بررسی شاخص های تولیدات اولیه با تاکید بر کلروفیل-آ و وزن تر (Biovolume) فیتوپلانکتون در اکوسیستم ساحلی دریای خزر-منطقه گهرباران
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)زی توده فیتوپلانکتون و غلظت کلروفیل-آ از پارامترهای مهم در برآورد تولیدات اولیه اکوسیستم آبی محسوب میشوند. هدف از مقاله حاضر تعیین کلروفیل-آ و فهم تغییرات این فاکتور در ارتباط با برخی پارامترهای تجمع فیتوپلانکتون و عوامل ...
-
اثر سمیت برخی مواد ضدانجماد نفوذپذیر و نفوذناپذیر بر جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)آگاهی از اثر سمیت مواد ضدانجماد یکی از ضروریترین پیشنیازها در طراحی دستورالعمل انجماد جنین ماهیان است. در این مطالعه به منظور بررسی اثر سمیت مواد ضدانجماد، جنین ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در مراحل جنینی روخزیدگی ...
-
تأثیر روش های مختلف پخت بر مواد معدنی و ویتامین های A و E در فیله ماهی شانک زرد باله Acanthopagrus latus
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)هدف از این تحقیق بررسی تاثیر روش های پخت بر محتوای مواد معدنی و ویتامین های فیله شانک زرد باله بود.در این مطالعه ، فرایند پخت بر روی فیله ماهی شانک زرد باله(Acanthopagrus latus) با 3 روش شامل بخار پز کردن، سرخ کردن و کباب ...
-
پایش کیفیت آب و پدیده تغذیه گرایی دریاچه سد مخزنی آزاد سنندج با استفاده از شاخص کیفیت آب ایران و شاخص غنی شدگی کارلسون بمنظور فعالیت های آبزی پروری
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)مخازن آبی سهم مهمی را در تامین آب آشامیدنی و کشاورزی دارا هستند. در ایران نیز بررسی کیفیت آب در دریاچههای پشت سد در سالهای اخیر مورد توجه قرار گرفتهاست. مطالعه حاضر به بررسی وضعیت کیفی آب سد آزاد سنندج با استفاده از ...
-
بررسی تغییرات مکانی صید و گروه بندی شرکتهای تعاونی پره ساحلی در سواحل ایرانی دریای خزر
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)هدف از این مطالعه گروهبندی شرکتهای تعاونی صیادی پره ماهیان استخوانی بر اساس میزان صید طی سالهای بهرهبرداری 89-1388 الی 91-1390 میباشد. در این مطالعه از دادههای صید حدود 123 شرکت تعاونی پره در سه استان گیلان، مازندران ...
-
بررسی خصوصیات تولید مثل ماهی حمری (Carasobarbus luteus) رودخانه کارون
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)ماهی حمری (Carasobarbus luteus) یکی از گونه های باربوس ماهیان بومی آب های داخلی جنوب غربی ایران می باشد که در رودخانه ها و تالاب های استان خوزستان شناسایی شده است. این تحقیق با هدف بررسی خصوصیات زیستی تولید مثل ماهی حمری ...
-
بررسی اثر عصاره آبی شقایق موکتی haddoni Stichodactyla خلیج فارس بر سلول های سرطان سینه انسانی در شرایط آزمایشگاهی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)پروتئینها و پپتیدها و عاملهای شیمیایی در زهر شقایق دریایی ها به طور قوی مولکولهای فعال بیولوژیکی با خصوصیات دارویی مفید هستند. هدف از این مطالعه بررسی اثر سمیت زهر خام جدا شده ازشقایق دریایی Stichodactyla haddoni از خلیج ...
-
اثرآستاگزانتین بر رشد، ترکیب شیمیایی بدن و برخی فراسنجههای بیوشیمیایی سرم خون ماهی کفال خاکستری (Mugil cephalus Linnaeus,1758)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)تحقیق حاضر بهمنظور بررسی اثر آستاگزانتین بر عملکرد رشد (وزن نهایی و ضریب رشد ویژه و شاخص وضعیت)، تغذیه (ضریب تبدیل غذایی، میزان غذای دریافتی و نسبت کارایی روتئین)، ترکیب شیمیایی (میزان پروتئین، چربی، رطوبت و خاکستر) و ...
-
اندازه گیری غلظت فلزات سنگین درغذاهای زنده مورد استفاده در پرورش آبزیان
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2017-07-01)هدف از انجام این مطالعه اندازه گیری میزان غلظت فلزات سنگین در تعدادی از غذاهای زنده مورد استفاده در پرورش آبزیان بود. بدین منظور نمونه هایی از کرم خونی، کرم لجن، کرم خاکی، گاماروس، حلزون صدفدار، میگوی شیشه ای از محیط آبزیان ...



