مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر تغذیه با میوه بلوط ایرانی (Quercus brantii) خیسانده و تخمیر شده بر میزان رشد، مصرف غذا و ترکیب لاشه کپور معمولی (Cyprinus carpio)
(ندگان)پدیدآور
نارویی, مهدیهعلمداری, حجت الهنوع مدرک
Textكاربردي
زبان مدرک
فارسیچکیده
میوه پوستکنده بلوط به مدت 48-24 ساعت در آب معمولی خیسانده شد. بلوط 24 ساعت خیسانده شده، با مخمر نانوایی به مدت 24 ساعت تخمیر شد. اثر 4 نوع جیره غذایی شامل تیمارهای 1: جیره فاقد بلوط، 2: جیره حاوی بلوط خیسانده و تخمیر نشده، 3: جیره حاوی بلوط 48 ساعت خیسانده شده و 4: جیره حاوی بلوط 24 ساعت خیسانده شده و 24 ساعت تخمیر شده بر کپور معمولی با وزن آغازین 8 گرم در مدت 61 روز، تعیین گردید. میزان ترکیبات فنولی میوه بلوط در اثر خیساندن و تخمیر به طور معنیدار کاهش یافت (05/0P
کلید واژگان
شاخصهای رشدترکیب لاشه
میوه بلوط ایرانی
کپور معمولی
تغذيه
شماره نشریه
1تاریخ نشر
2022-04-011401-01-12
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهاندانشگاه صنعتی خاتم الانبیاء بهبهان
شاپا
1026-13542322-5998




