مرور دوره 31, شماره 1 بر اساس موضوع "جیره غذایی"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: تأثیر مکملسازی عصاره گیاه شوید (Anethum graveolens) در جیره غذایی بر شاخصهای رشدی و بیوشیمیایی خون ماهی تزیینی گرین ترور (Andinocara rivulatu)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2022-04-01)در مطالعه حاضر، به بررسی تأثیر عصاره گیاه شوید در جیره غذای ماهی گرین ترور بر شاخصهای رشد و بقاء و نیز برخی از فاکتورهای خونی و ایمنی پرداخته شد و میزان آلبومین، پروتئین تام، کلسترول، تری گلیسیرید و ﮔﻠﻮﮐﺰ ﭘﻼﺳﻤﺎ اندازه ...



