مرور دوره 31, شماره 1 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: اثر فاکتورهای دما، pH و زمان بر پایداری و فعالیت آنتیاکسیدانی آستاگزانتین استخراجشده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis)
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2022-04-01)یکی از فاکتورهای مهم در استفاده از رنگدانههای طبیعی در مواد غذایی مختلف، پایداری و حفظ خاصیت آنتیاکسیدانی آنها تحت شرایط تولید و نگهداری است. آستاگزانتین یکی از این رنگدانههای طبیعی است که ریزجلبکها یکی از منابع ...



