مرور دوره 30, شماره 6 بر اساس موضوع "بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي"
در حال نمایش موارد 1 - 4 از 4
-
مقاله علمی – پژوهشی: تهیه پخشینه رژیمی با استفاده از پکتین و ژلاتین حاصل از پوست کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) و ارزیابی آن طی پنج هفته نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)این مطالعه با هدف تعیین امکان تولید پخشینه رژیمی با استفاده از ژلاتین حاصل از پوست کپور نقرهای پرورشی و پکتین و مقایسه اثر غلظتهای مختلف ژلاتین و پکتین بر کیفیت رنگ پخشینه کم چرب، تغییرات شیمیایی و میکروبی طی نگهداری ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئینهای هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)در این مطالعه سه نوع پروتئین هیدرولیز شده حاصل از گوشت، آرد ماهی و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی (Clupeonella engrauliformis) با استفاده از آنزیم آلکالاز (دمای 50 درجه سانتیگراد، pH 5/8 و مدت دو ...
-
مقاله علمی – پژوهشی: نانو ریزپوشانی پپتیدهای زیستفعال حاصل از آبکافت آنزیمی ضایعات میگو با پوشش ترکیبی نانولیپوزوم-کیتوزان و ارزیابی فعالیت ضد باکتریایی، آنتیاکسیدانی و ضد فشار خونی محصول
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)هدف از مطالعه حاضر ارزیابی خواص مختلف پپتیدهای زیستفعال (با وزن کمتر از 3 کیلودالتون) نانوریزپوشانیشده با پوشش ترکیبی نانولیپوزوم و کیتوزان بود. به همین جهت، ضایعات مراکز فراوری و بستهبندی میگو با استفاده از آنزیم ...
-
مقاله علمی – پژوهشی:بررسی رشد، زنده مانی و بدشکلی ناشی از القاء تریپلوئیدی در ماهی قزلآلای رنگینکمان بهوسیله شوک گرمایی
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2021-12-01)وقوع بلوغ جنسی معمولاً باعث کاهش نرخ رشد بدنی میشود که امری نامطلوب برای پرورشدهندگان است. یکی از راهکارهای کنترل این امر، تولید ماهیان عقیم میباشد. در تکنیک ایجاد ماهیان تریپلوئید، به عنوان یکی از روشهای عقیمسازی، ...



