مقاله علمی – پژوهشی: مقایسه ترکیب تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه پروتئینهای هیدرولیز شده گوشت، آرد و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی
(ندگان)پدیدآور
مهدابی, مهدادشمسایی مهرجان, مهدیرجبی اسلامی, هومننوع مدرک
Textكاربردي
زبان مدرک
فارسیچکیده
در این مطالعه سه نوع پروتئین هیدرولیز شده حاصل از گوشت، آرد ماهی و پساب کارخانه آرد ماهی (استیک واتر) ماهی کیلکای آنچووی (Clupeonella engrauliformis) با استفاده از آنزیم آلکالاز (دمای 50 درجه سانتیگراد، pH 5/8 و مدت دو ساعت) تهیه و ترکیبات تقریبی و پروفایل اسیدهای آمینه مورد ارزیابی قرار گرفت. باتوجه به نتایج، بالاترین پروتئین (97/81 درصد) در KMH و کمترین چربی (51/0 درصد)، پروتئین (31/70 درصد) و بیشترین خاکستر (64/22 درصد) نیز در SWH بهدست آمد. تیمار SWH با 23/17 درصد از بالاترین درجه هیدرولیز برخوردار بود (05/0p
کلید واژگان
پروتئین هیدرولیز شدهکیلکای آنچووی استیک واتر
اسیدهای آمینه
آلکالاز
امتیاز شیمیایی
بيوتكنولوژي و فرآوري هاي شيلاتي
شماره نشریه
6تاریخ نشر
2021-12-011400-09-10
ناشر
موسسه تحقیقات شیلات ایرانسازمان پدید آورنده
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقاتدانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
دانشگاه آزاد اسلامی، واحد علوم و تحقیقات
شاپا
1026-13542322-5998




