مرور دوره 29, شماره 4 بر اساس موضوع "استرس اکسیداتیو"
در حال نمایش موارد 1 - 2 از 2
-
اثر حفاظتی عصاره میوه عناب (Ziziphus jujuba) برفعالیت آنزیم استیل کولین استراز و استرس اکسیداتیو در سرم و کورتکس موش صحرایی نر تیمار شده با مورفین
(دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2021-01-01)زمینه: یکی از مکانیسمهای مرتبط با سمیت نورونی مورفین استرس اکسیداتیو است. عصاره میوه عناب با خواص آنتیاکسیدانی سبب کاهش استرس اکسیداتیو میشود. هدف: این مطالعه با هدف تعیین اثر حفاظتی عصاره میوه عناب بر فعالیت آنزیمهای ...
-
اثر نانوفیتوزوم سماق بر اختلالات شناختی و استرس اکسیداتیو القاشده با والپروئیک اسید در مدل اُتیسمی موش صحرایی
(دانشگاه علوم پزشکی گیلان, 2021-01-01)زمینه: اختلالات طیف اُتیسم گستره وسیعی از اختلالات عصبی پیشرفته را نشان میدهد که با علائم گستردهای شامل نقص تعامل اجتماعی، ارتباطات و نقصهای شناختی مشخص میشوند. اگرچه میوه سماق حاوی ترکیباتی با خواص آنتیاکسیدانی و ...



