نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorحسینی, مرجان الساداتfa_IR
dc.contributor.authorزاهدی, سید مرتضیfa_IR
dc.contributor.authorکریمی, مهدیهfa_IR
dc.contributor.authorابراهیم زاده, اصغرfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:49:20Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:49:20Z
dc.date.available1400-03-19T21:49:20Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:49:20Z
dc.date.issued2018-02-20en_US
dc.date.issued1396-12-01fa_IR
dc.date.submitted2016-11-27en_US
dc.date.submitted1395-09-07fa_IR
dc.identifier.citationحسینی, مرجان السادات, زاهدی, سید مرتضی, کریمی, مهدیه, ابراهیم زاده, اصغر. (1396). کاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica). علوم باغبانی, 31(4), 765-777. doi: 10.22067/jhorts4.v31i4.60625fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i4.60625
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_36346.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817944
dc.description.abstractاین پژوهش به منظور تأثیر غلظت‌های مختلف اسپرمیدین بر کیفیت و عمر پس از برداشت یک رقم انبه محلی میناب صورت گرفت. در این بررسی میوه‌ها با پلی آمین اسپرمیدین در غلظت‌های صفر، 5/0، 1 و 2 میلی‌مولار به روش غوطه‌وری به مدت 30 دقیقه تیمار و سپس به مدت 24 روز در انبار با دمای 15 درجه سانتی‌گراد و رطوبت 90-85 درصد نگهداری شدند. آزمایش به صورت فاکتوریل بر پایه طرح کاملاً تصادفی و مقایسه میانگین‌ها با استفاده از آزمون چند دامنه‌ای دانکن انجام شد. اندازه‌گیری صفات در زمان‌های صفر، 8 و 16 روز انجام گرفت و صفاتی از قبیل تغییرات وزن، سفتی، شاخص طعم، میزان فنل، ویتامین ث، ویژگی‌های کیفی (پی‌اچ، اسیدیته قابل تتراسیون و مواد جامد محلول) و ارزیابی حسی اندازه‌گیری شدند. نتایج نشان داد که میوه‌های شاهد، وزن، سفتی و کیفیت ظاهری و بیوشیمیایی کمتری در مقایسه با بقیه تیمارها نشان دادند. تیمار اسپرمیدین به ویژه غلظت 2 میلی‌مولار اسپرمیدین در طول دوره انبارمانی سبب حفظ ویتامین ث و کاهش از دست دادن آب میوه از طریق پوست و کند کردن روند تغییرات پی‌اچ، اسیدیته قابل تیتراسیون، مواد جامد محلول کل شد. همچنین میوه‌های این تیمارها میزان فنل، رنگ، مزه، شاخص طعم و عطر مطلوب‌تری داشتند.fa_IR
dc.format.extent764
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v31i4.60625
dc.subjectانبهfa_IR
dc.subjectانبارمانیfa_IR
dc.subjectپلی آمینfa_IR
dc.subjectغوطه‌وریfa_IR
dc.subjectفنلfa_IR
dc.titleکاربرد پس از برداشت پلی آمین اسپرمیدین در شرایط غوطه‌وری بر کیفیت انبارمانی و عمر قفسه‌ای میوه انبه (L. Mangifera indica)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه هرمزگانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه مراغهfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه مراغهfa_IR
dc.citation.volume31
dc.citation.issue4
dc.citation.spage765
dc.citation.epage777


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد