نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorمنتقمی راد, روح الهfa_IR
dc.contributor.authorاحمدی, ابراهیمfa_IR
dc.contributor.authorساریخانی, حسنfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-19T21:33:45Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-09T21:33:46Z
dc.date.available1400-03-19T21:33:45Zfa_IR
dc.date.available2021-06-09T21:33:46Z
dc.date.issued2016-05-21en_US
dc.date.issued1395-03-01fa_IR
dc.date.submitted2014-06-09en_US
dc.date.submitted1393-03-19fa_IR
dc.identifier.citationمنتقمی راد, روح اله, احمدی, ابراهیم, ساریخانی, حسن. (1395). بررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانی. علوم باغبانی, 30(2), 192-200. doi: 10.22067/jhorts4.v30i2.36100fa_IR
dc.identifier.urihttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.36100
dc.identifier.urihttps://jhs.um.ac.ir/article_35419.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/817781
dc.description.abstractشرایط نگه داری محصول پس از برداشت و طول دوره انبارمانی فاکتورهای مهمی هستند که بر خواص کیفی محصولات شامل اسیدیته، مواد جامد محلول، ترکیبات فنلی و چگالی تاثیر بسزایی دارند. دانش کافی از خواص فیزیکی محصولات نیز در طراحی دستگاه ها، حمل و نقل و فرآوری محصول بسیار مهم می باشد. در این تحقیق دو نوع زیتون تلخ و شیرین شده با سود 5/1 درصد، جمع آوری و خواص فیزیکی آن ها (طول، عرض، ضخامت، قطر میانگین حسابی و هندسی، ضریب کرویت، جرم، حجم، چگالی و رطوبت اولیه) پیش از دوره انبارمانی مورد ارزیابی قرار گرفت. سپس جهت بررسی طول دوره انبارمانی، زیتون شیرین شده در دو دما (دمای °C25 و یخچال با دمای°C 4) به مدت 3 ماه نگه داری شد و در طول این مدت در فواصل زمانی 10 روزه نمونه برداری انجام و میزان اسیدیته کل، مواد جامد محلول، ترکیبات فنلی و چگالی محصول اندازه گیری گردید. با انجام آزمون فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی، تاثیر فاکتورهای مستقل دما و زمان انبارمانی بر چگالی و برخی ویژگی‌های شیمیایی میوه زیتون، مورد بررسی قرار گرفت. نتایج حاصل از این پژوهش نشان داد که زیتون شیرین شده با سود، از طول، عرض، ضخامت، جرم و حجم بیشتری نسبت به نوع تلخ برخوردار بود ولی در مقابل ضریب کرویت زیتون تلخ بیشتر از زیتون شیرین می باشد. همچنین با افزایش مدت زمان انبارمانی، چگالی زیتون شیرین افزایش و مواد جامد محلول و ترکیبات فنلی آن کاهش یافت. تغییرات اسیدیته زیتون طی دوره انبارمانی به صورت نوسانی بود و با افزایش دمای نگه داری از °C 4 به °C 25، مقدار چگالی و مواد جامد محلول افزایش یافت.fa_IR
dc.format.extent275
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.relation.ispartofعلوم باغبانیfa_IR
dc.relation.isversionofhttps://dx.doi.org/10.22067/jhorts4.v30i2.36100
dc.subjectاسیدیتهfa_IR
dc.subjectترکیبات فنلیfa_IR
dc.subjectچگالیfa_IR
dc.subjectمواد جامد محلولfa_IR
dc.titleبررسی تغییرات برخی خواص فیزیکی و شیمیایی میوه زیتون طی انبارمانیfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeمقالات پژوهشیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه بوعلی سیناfa_IR
dc.citation.volume30
dc.citation.issue2
dc.citation.spage192
dc.citation.epage200


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد