نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorروحانی قادیکلایی, کیومرثfa_IR
dc.contributor.authorاکبرزاده, غلامعلیfa_IR
dc.contributor.authorعبدالعلیان, عیسیfa_IR
dc.contributor.authorمعزی, مریمfa_IR
dc.contributor.authorمرتضوی, محمد صدیقfa_IR
dc.date.accessioned1400-03-13T07:26:12Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-06-03T07:26:12Z
dc.date.available1400-03-13T07:26:12Zfa_IR
dc.date.available2021-06-03T07:26:12Z
dc.date.issued2021-02-01en_US
dc.date.issued1399-11-13fa_IR
dc.identifier.citationروحانی قادیکلایی, کیومرث, اکبرزاده, غلامعلی, عبدالعلیان, عیسی, معزی, مریم, مرتضوی, محمد صدیق. (1399). مقاله علمی – پژوهشی: کیفیت آب مزارع پرورش میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) طی یک دوره پرورش در استان هرمزگان. مجله علمي شيلات ايران, 29(6), 179-189.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-1615-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/811858
dc.description.abstractبا توجه به اینکه پرورش میگو به عنوان یک صنعت آبزی‌پروری در سواحل جنوب و شمال کشور در حال توسعه است، از اینرو با چالش‌های مهمی در زمینه کیفیت آب روبروست که نیاز به پایش دارد. این مطالعه با هدف بررسی پارامترهای کیفی آب و مواد آلی کل (TOM) بستر مزارع پرورش میگوی وانامی طی یک دوره پرورشی از نیمه دوم تیرماه 1393 در منطقه تیاب شمالی واقع در 130 کیلومتری جنوب شرقی بندرعباس صورت گرفته است. نتایج بدست آمده بیانگر این است که میانگین میزان درجه‌حرارت، شوری، pH و اکسیژن محلول اختلاف معنی‌داری طی دوره پرورش نداشته است (05/0(p> در حالیکه میزان TOM به سمت انتهای دوره پرورش به طور معنی‌داری افزایش یافته است. نتایج بدست آمده همبستگی مثبتی را بین pH و درجه‌حرارت، pH و اکسیژن محلول، pH و آمونیاک نشان داده است. از سوی دیگر، بین میزان مواد آلی و pH، میزان مواد آلی و درجه حرارت، میزان مواد آلی و آمونیاک همبستگی منفی مشاهده شد. نتایج حاصل از آنالیز خوشه‌‌بندی نشان داد که کیفیت آب طی اوایل دوره پرورش از ثبات نسبی برخوردار بوده و از ماه دوم به سمت پایان دوره پرورش شرایط کیفیت آب ناپایدار گردیده است. بهرحال پارامترهای کیفیت آب بایستی مورد پایش قرار گیرد تا از آن به عنوان راهنمایی برای مدیریت استخرهای پرورش استفاده شود و از بروز شرایطی که به طور مخاطره‌آمیزی پرورش میگو را تهدید می‌کند، پرهیز گردد.  fa_IR
dc.format.extent518
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectپرورش میگوfa_IR
dc.subjectکیفیت آبfa_IR
dc.subjectپرورشfa_IR
dc.subjectتیابfa_IR
dc.subjectهرمزگانfa_IR
dc.subjectتكثير و پرورشfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی: کیفیت آب مزارع پرورش میگوی وانامی (Litopenaeus vannamei) طی یک دوره پرورش در استان هرمزگانfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات علوم شیلاتی کشورfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue6
dc.citation.spage179
dc.citation.epage189


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد