نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاتفاق دوست, محمدfa_IR
dc.contributor.authorاتفاق دوست, محمدfa_IR
dc.contributor.authorعلاف نویریان, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorعلاف نویریان, حمیدfa_IR
dc.contributor.authorسجادی, میر مسعودfa_IR
dc.contributor.authorسجادی, میر مسعودfa_IR
dc.contributor.authorفلاحتکار, بهرامfa_IR
dc.contributor.authorفلاحتکار, بهرامfa_IR
dc.date.accessioned1399-12-01T15:47:57Zfa_IR
dc.date.accessioned2021-02-19T15:47:57Z
dc.date.available1399-12-01T15:47:57Zfa_IR
dc.date.available2021-02-19T15:47:57Z
dc.date.issued2020-12-01en_US
dc.date.issued1399-09-11fa_IR
dc.identifier.citationاتفاق دوست, محمد, اتفاق دوست, محمد, علاف نویریان, حمید, علاف نویریان, حمید, سجادی, میر مسعود, سجادی, میر مسعود, فلاحتکار, بهرام, فلاحتکار, بهرام. (1399). مقاله علمی – پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتین. مجله علمي شيلات ايران, 29(5), 175-185.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2406-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/741309
dc.description.abstractپژوهش حاضر به منظور بررسی اثر سطوح متفاوت رنگدانه آستازانتین بر روی شاخص‌های رشد، کارایی غذا و ترکیبات بیوشیمیایی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق انجام گرفت. در این مطالعه 225 قطعه میگو با وزن متوسط 05/0±40/1 گرم با 5 تیمار غذایی حاوی سطوح مختلف آستازانتین صفر (شاهد)، 50، 100، 150 و 200 میلی گرم آستازانتین در کیلوگرم جیره به مدت 8 هفته تغذیه شدند. نتایج به‌دست آمده در انتهای دوره نشان داد که جیره‌های حاوی آستازانتین تفاوت معنی­دار آماری را با تیمار شاهد از خود نشان دادند (05/0>p) درحالی‌که شاخص هپاتوسوماتیک، تحت تأثیر تیمارهای مختلف آستازانتین قرار نگرفت (05/0<p). بیشترین افزایش وزن، میزان بازماندگی و کمترین ضریب تبدیل غذایی در تیمار 150 میلی گرم آستازانتین در کیلوگرم جیره مشاهده شد. رطوبت، پروتئین و چربی لاشه دارای تفاوت معنی­داری با تیمار شاهد بودند (05/0>p) ولی خاکستر تیمارهای آزمایشی، اختلاف معنی­داری با تیمار شاهد نداشت (05/0<p). یافته‌های حاصل از این مطالعه نشان داد که افزایش سطوح آستازانتین جیره غذایی موجب بهبود شاخص‌های رشد و تغذیه‌ای میگوی رودخانه‌ای شرق شد و افزودن میزان 150 میلی گرم در کیلوگرم آستازانتین به جیره غذایی با هدف بهبود عملکرد رشد، کارایی غذا و کیفیت لاشه این میگو پیشنهاد گردید.  fa_IR
dc.format.extent546
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectآستازانتینfa_IR
dc.subjectترکیب لاشهfa_IR
dc.subjectکارایی غذاfa_IR
dc.subjectرشدfa_IR
dc.subjectمیگوی رودخانه‌ای شرقfa_IR
dc.subjectتغذيهfa_IR
dc.titleمقاله علمی – پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیبات تقریبی بدن میگوی رودخانه‌ای شرق Macrobrachium nipponense (de Haan, 1849) تغذیه شده با سطوح مختلف آستازانتینfa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه گیلانfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue5
dc.citation.spage175
dc.citation.epage185


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد