مرور دوره 29, شماره 5 بر اساس موضوع "استات سدیم"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی-پژوهشی: بررسی اثر پوشش کیتوزان نانوکپسوله در ترکیب با استات سدیم جهت افزایش زمان ماندگاری فیله ماهی قزل آلای رنگین کمان (Onchorhynchus mykiss) در دمای یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-12-01)فیله قزل آلای رنگین کمان محصولی با ارزش تغذیهای بالاست که از بازارپسندی مناسب برخوردار بوده و عمر کوتاهی دارد. در این مطالعه اثرات پوششهای کیتوزان نانوکپسوله به تنهایی و همراه با استات سدیم در افزایش زمان ماندگاری فیلههای ...



