مرور دوره 29, شماره 5 بر اساس موضوع "اسانس برگ آویشن"
در حال نمایش موارد 1 - 1 از 1
-
مقاله علمی – پژوهشی: تاثیر اسانس آویشن به همراه پد جاذب بر کیفیت و ماندگاری فیله کپور نقرهای (Hypophthalmichthys molitrix) طی نگهداری در یخچال
(موسسه تحقیقات شیلات ایران, 2020-12-01)استفاده از پد جاذب در محصولات بسته بندی شده سبب حفظ کیفیت و افزایش بازارپسندی میگردد. اما تجمع مواد مغذی در پد جاذب موجب فراهم شدن محیط رشد برای میکروارگانیسمهای عامل فساد میگردد. لذا، استفاده از ترکیبات ضد میکروبی در ...



