نمایش مختصر رکورد

dc.contributor.authorاکبری, پریاfa_IR
dc.contributor.authorعلی, محسنfa_IR
dc.contributor.authorغلامحسینی, امینfa_IR
dc.contributor.authorامینی خویی, زهراfa_IR
dc.date.accessioned1399-09-23T18:27:07Zfa_IR
dc.date.accessioned2020-12-13T18:27:07Z
dc.date.available1399-09-23T18:27:07Zfa_IR
dc.date.available2020-12-13T18:27:07Z
dc.date.issued2020-10-01en_US
dc.date.issued1399-07-10fa_IR
dc.identifier.citationاکبری, پریا, علی, محسن, غلامحسینی, امین, امینی خویی, زهرا. (1399). مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina). مجله علمي شيلات ايران, 29(4), 61-71.fa_IR
dc.identifier.issn1026-1354
dc.identifier.issn2322-5998
dc.identifier.urihttp://isfj.ir/article-1-2307-fa.html
dc.identifier.urihttps://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/683032
dc.description.abstractاین مطالعه به بررسی عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina) پرداخته است. پست لارو میگوها با متوسط وزن 01/0±86/0 گرم با 3 نوع رژیم غذایی حاوی 5/0، 1و 5/1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا و رژیم غذایی شاهد (فاقد عصاره) به ‌‌مدت 60 روز تغذیه شدند (مجموعاً 4 تیمار و هر تیمار 3 تکرار). بهترین درصد وزن بدست آمده (35/21 ±38/141 درصد)، ضریب رشد ویژه (55/0 ±69/1 درصد) و میزان کارایی پروتئین (42/0 ±79/2 درصد) در میگوهای تغذیه شده با 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در رژیم‌‌های حاوی 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا میزان اسیدهای چرب چند زنجیره غیر اشباع به ‌‌صورت معنی‌‌داری افزایش یافت (05/0>p). میزان آراشیدونیک اسید (6- n4: 20)، لینولئیک اسید (6- n2: 18) و دیکوزا هگزانوئیک اسید (3- n6: 22) در میگوهای دریافت‌کننده 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا به‌‌ طور معنی‌‌دار بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0>p). از اینرو، استفاده از عصاره جلبک دونالیلا در سطح 1 گرم بر کیلوگرم غذا برای بهبود عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب بدن در میگوی پاسفید غربی پیشنهاد می‌‌گردد.fa_IR
dc.format.extent478
dc.format.mimetypeapplication/pdf
dc.languageفارسی
dc.language.isofa_IR
dc.publisherموسسه تحقیقات شیلات ایرانfa_IR
dc.relation.ispartofمجله علمي شيلات ايرانfa_IR
dc.relation.ispartofIranian Scientific Fisheries Journalen_US
dc.subjectعملکرد رشدfa_IR
dc.subjectجلبک دونالیلاfa_IR
dc.subjectترکیب اسیدهای چربfa_IR
dc.subjectمیگوی پاسفید غربیfa_IR
dc.subjectفيزيولوژي آبزيانfa_IR
dc.titleمقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسید‌‌های چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina)fa_IR
dc.typeTexten_US
dc.typeپژوهشيfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه دریانوردیfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentدانشگاه شیرازfa_IR
dc.contributor.departmentموسسه تحقیقات شیلات چابهارfa_IR
dc.citation.volume29
dc.citation.issue4
dc.citation.spage61
dc.citation.epage71


فایل‌های این مورد

Thumbnail

این مورد در مجموعه‌های زیر وجود دارد:

نمایش مختصر رکورد