| dc.contributor.author | اکبری, پریا | fa_IR |
| dc.contributor.author | علی, محسن | fa_IR |
| dc.contributor.author | غلامحسینی, امین | fa_IR |
| dc.contributor.author | امینی خویی, زهرا | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 1399-09-23T18:27:07Z | fa_IR |
| dc.date.accessioned | 2020-12-13T18:27:07Z | |
| dc.date.available | 1399-09-23T18:27:07Z | fa_IR |
| dc.date.available | 2020-12-13T18:27:07Z | |
| dc.date.issued | 2020-10-01 | en_US |
| dc.date.issued | 1399-07-10 | fa_IR |
| dc.identifier.citation | اکبری, پریا, علی, محسن, غلامحسینی, امین, امینی خویی, زهرا. (1399). مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا
(Dunaliella salina). مجله علمي شيلات ايران, 29(4), 61-71. | fa_IR |
| dc.identifier.issn | 1026-1354 | |
| dc.identifier.issn | 2322-5998 | |
| dc.identifier.uri | http://isfj.ir/article-1-2307-fa.html | |
| dc.identifier.uri | https://iranjournals.nlai.ir/handle/123456789/683032 | |
| dc.description.abstract | این مطالعه به بررسی عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب میگوی پاسفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا (Dunaliella salina) پرداخته است. پست لارو میگوها با متوسط وزن 01/0±86/0 گرم با 3 نوع رژیم غذایی حاوی 5/0، 1و 5/1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا و رژیم غذایی شاهد (فاقد عصاره) به مدت 60 روز تغذیه شدند (مجموعاً 4 تیمار و هر تیمار 3 تکرار). بهترین درصد وزن بدست آمده (35/21 ±38/141 درصد)، ضریب رشد ویژه (55/0 ±69/1 درصد) و میزان کارایی پروتئین (42/0 ±79/2 درصد) در میگوهای تغذیه شده با 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا مشاهده شد. در رژیمهای حاوی 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا میزان اسیدهای چرب چند زنجیره غیر اشباع به صورت معنیداری افزایش یافت (05/0>p). میزان آراشیدونیک اسید (6- n4: 20)، لینولئیک اسید (6- n2: 18) و دیکوزا هگزانوئیک اسید (3- n6: 22) در میگوهای دریافتکننده 5/0 و 1 گرم عصاره جلبک دونالیلا بر کیلوگرم غذا به طور معنیدار بیشتر از تیمار شاهد بود (05/0>p). از اینرو، استفاده از عصاره جلبک دونالیلا در سطح 1 گرم بر کیلوگرم غذا برای بهبود عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب بدن در میگوی پاسفید غربی پیشنهاد میگردد. | fa_IR |
| dc.format.extent | 478 | |
| dc.format.mimetype | application/pdf | |
| dc.language | فارسی | |
| dc.language.iso | fa_IR | |
| dc.publisher | موسسه تحقیقات شیلات ایران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | مجله علمي شيلات ايران | fa_IR |
| dc.relation.ispartof | Iranian Scientific Fisheries Journal | en_US |
| dc.subject | عملکرد رشد | fa_IR |
| dc.subject | جلبک دونالیلا | fa_IR |
| dc.subject | ترکیب اسیدهای چرب | fa_IR |
| dc.subject | میگوی پاسفید غربی | fa_IR |
| dc.subject | فيزيولوژي آبزيان | fa_IR |
| dc.title | مقاله علمی-پژوهشی: عملکرد رشد و ترکیب اسیدهای چرب در میگوی پا سفید غربی (Litopenaeus vannamei) تغذیه شده با سطوح مختلف عصاره جلبک دونالیلا
(Dunaliella salina) | fa_IR |
| dc.type | Text | en_US |
| dc.type | پژوهشي | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه دریانوردی | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | دانشگاه شیراز | fa_IR |
| dc.contributor.department | موسسه تحقیقات شیلات چابهار | fa_IR |
| dc.citation.volume | 29 | |
| dc.citation.issue | 4 | |
| dc.citation.spage | 61 | |
| dc.citation.epage | 71 | |